Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΛΛΑ - ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (1-0)4-1

Χωρίς πολύ κόπο η ομάδα μας ξεπέρασε σήμερα το εμπόδιο της Ακαδημίας και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκαθάρισε τα πράγματα η Πέλλα, όταν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνίστρια την ομάδα μας, άσχετα κι αν η συνολική αγωνιστική εικόνα του δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας. Καλές ευκαιρίες  με τους Τζιβελέκη, Κηλίκη, Τανταλίδη, Γάκη και Κορώνα που δεν βρήκαν στόχο και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη νωρίς. Για την Ακαδημία μία δυο καλές προσπάθειες, με κορυφαία αυτή όταν σε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε την δεξιά κάθετη δοκό του Πόπη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς στην συνέχεια. Η φάση αυτή λίγο πριν το γκολ της Πέλλας με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Κηλίκης μέσα από την περιοχή με πλασέ έγραψε το 1-0 ώστε από ωραία ενέργεια και πάσα του Μπουράκη από τα αριστερά, περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα. Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα η Πέλλα έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά χωρίς να κατάφερει το δεύτερο τέρμα κι έτσι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το «ρευστό» 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για τα 10 πρώτα λεπτά, αλλά είχαν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στο τέρμα του Πόπη. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ της Πέλλας ουσιαστικά να κλειδώσει την νίκη, όταν ο Κηλίκης μετά από θαυμάσια πάσα του Καμπούρη μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ακαδημία από κείνο το σημείο και μετά πέταξε λευκή πετσέτα και η Πέλλα σχεδόν σε κάθε επίθεση δημιουργούσε τις προυποθέσεις για γκολ. Γκολ που ήρθε από τον Χαρμάνα, όταν η Πέλλα έκρυψε την μπάλα με τους Κουτρογιάννη, Τζιβελέκη και Χαρμάνα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η άμυνα της Πέλλας πιάστηκε στον ύπνο και η Κρύα Βρύση μείωσε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Πέλλα όμως, που μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, ο Κούμπους πάσαρε έγκαιρα και σωστά στον Καμπούρη, ο οποίος με ωραίο τεχνικό σουτ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του Καρακούτση γράφοντας το τελικό 4-1. Δύο καλές ευκαιρίες με Τζιβελέκη και Χαρμάνα λίγο πριν το τέλος, ήρθαν να προστεθούν στις πολλές χαμένες του δευτέρου ημιχρόνου με τους Κηλίκη, Τζιβελέκη και Χαρμάνα να έχουν την μερίδα του λέοντος.
Χωρίς να φορτσάρει η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι παίρνοντας δίκαια την νίκη, ενώ κρατάμε και την καλή εικόνα κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου, όπου η ομάδα μας ξεδίπλωσε πολλές από τις αρετές της που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγα πράγματα από την Κρύα Βρύση που προσπάθησε και κρατήθηκε στο παιχνίδι για μια ώρα, αλλά δεν θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα με βάση τις δυνατότητες και της εικόνας που είχε σε όλο το 90λεπτο.
Διακριθέντες από την ομάδα μας οι Κηλίκης, Καμπούρης, Γάκης και Μπουράκης, ενώ και οι υπόλοποι χωρίς να πρωταγωνιστούν ήταν αυτοί που έπρεπε.
Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη, με αρκετά λάθη οι δύο βοηθοί.
Σύνθεση: Πόπης, Κουτρογιάννης, Τανταλίδης, Κορώνας(Κούμπους), Γάκης, Μπρατσούδης(Χαρμάνας), Καμπούρης, Καραμούζας, Μπουράκης(Ρίσκος, Κηλίκης, Τζιβελέκης.

  • Ίσως στους ομίλους του CHL ο κόσμος να είναι περισσότερος για την ομάδα μας...
  • Απογοητευτική η εικόνα της κερκίδας!
  • Οι περιφερειακοί «μπανιστηρτζήδες» σήμερα έδωσαν και πάλι βροντερό «απών» αποφεύγοντας για ακόμη μία φορά όπως ο «διάολος το λιβάνι» το εισιτήριο και σίγουρα ήταν περισσότεροι απ' αυτούς τους «μα....ες» που έκοψαν εισιτήριο.
  • Με αλλαγές σε σχέση με το μεσοβδόμαδο αγώνα ξεκίνησε το παιχνίδι ο κ. Γυριχίδης, αλλά οφείλω να ομολογήσω εκ πρώτης όψεως κατέβασε ένα αρκετά ορθόδοξο σχήμα.
  • Από τα καλύτερα και αγαπημένα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα μας ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Παναγιώτης Καρακούτσης, άφησε μόνο φίλους στην Πέλλα.
  • Με χαρά πληροφορήθηκαν την λευκή ισοπαλία στο Μάνδαλο οι φίλοι της Πέλλας, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια πλέον, αφού η κατάσταση έχει περάσει πλέον στα πόδια μας.
  • Νίκη με 4-2 για τους Προπαίδες μας σήμερα επί του Άρη Αθύρων. Οι Προτζούνιορ δεν αγωνίσθηκαν και πήραν την νίκη στα χαρτιά αφού ο Ν.Μυλότοπος δεν προσήλθε, Να σημειωθεί ότι οι Παίδες μας έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
  • Πρώτη νίκη για τον Βουκεφάλα στο πρωτάθλημα με 55-43 επί των Ατρομήτων Νέας Σάντας.
  • Αλγεινή εντύπωση προκαλεί για ακόμη μία φορά, η συμπεριφορά κάποιων πατεράδων-φιλάθλων που βρίσκουν αιτιάσεις και αφορμές για να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα αυτή την περίοδο στην ομάδα μας. Που να δικαιώνονταν κι από το αποτέλεσμα... Απομόνωση είναι η λύση, μαζί με την προστασία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα από την διοίκηση και τους υγιείς φιλάθλους. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι προέχει το καλύτερο της ομάδας και η πρσπάθεια σ' αυτή την κατεύθυνση που την έχει φέρει εδώ που βρίσκεται σήμερα.
  • Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας ταξιδεύει στην Έδεσσα για να αντιμετωπίσει τον Εδεσσαϊκό, ίσως στο πιο κομβικό ματς μέχρι το επόμενο.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: