Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2013 "ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ '

Σε μια όμορφη και χαρούμενη γιορτή ,που έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου η Ακαδημία μπάσκετ 'ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ " έκοψε την βασιλόπιτα για την καινούργια χρονιά , που ήδη διανύουμε...Σ' ένα κλειστό Γυμναστήριο που πλημμύρησε από παιδικές χαρούμενες φωνές και πολλά καλάθια οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος μοίρασαν στα παιδιά όλων των τμημάτων , αγοριών και κοριτσιών, μικρά βασιλοπιτάκια  που περιείχαν τρία τυχερά φλουριά που ισοδυναμούσαν με τρία δώρα -έκπληξη και έκοψαν επίσης  μια  μεγάλη βασιλόπιτα για τους γονείς, υποστηρικτές  και τους προπονητές της Ακαδημίας..

Ανάλογη ήταν και η προσφώνηση του Σπόντη Νίκου, ιδρυτή της Ακαδημίας :
 '..

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!
…ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012-13
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ:
ΥΓΕΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΚΑΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΜΠΩΛΙΣΤΕΣ –ΤΡΙΕΣ!
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΜΕΡΑΚΙ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ!..
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!....
Αλλά και του Σερέτη Θεολόγου. προπονητή των Ικάρων :
"...
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013,ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!..ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!... ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ!..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: