Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αιφνίδια παραίτηση του Αντιπροέδρου του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Στο χθεσινό έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες οριστικοποιήθηκαν και επισημοποιήθηκαν σήμερα το πρωί.
΄Ετσι μετά την χθεσινή 2ωρη ταραγμένη συνεδρίαση με αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που εκφράστηκαν στην λήψη κάποιων άμεσων σημαντικών αποφάσεων από τα μέλη του Δ.Σ., τέθηκε στην διάθεση της διοίκησης η παραίτηση του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Κώστα Καραγιάννη. Παρά τις προσπάθειες όλων να μεταπεισθεί, αυτό δεν κατέσθει δυνατό και με σημερινή δήλωση του, ξεκάθαρισε ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.
Ο κ. Καραγιάννης έκανε γνωστό τον λόγο της παραίτησης του, λέγοντας ότι ο σημαντικότερος λόγος γι' αυτή του την απόφαση ήταν η διαφωνία με μέλη του Δ.Σ. σε θέματα λειτουργίας του συλλόγου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αλλος μπαινει στο γήπεδο και διαλύει ολη την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

αντι να παραιτηθει ο προπονητης παραιτηθηκε αυτος.αυτό εγινε.

Ανώνυμος είπε...

aytos de feygei an den ton dioxoyme

Ανώνυμος είπε...

Γυριχιδη θα σε παει το μαυρο φιδι.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα της πελλας ειναι στο μελλον.καντε μια ομαδα που η βαση της να ειναι νεα παιδια.

ο απεναντι είπε...

γιατι να παραιτηθει ο προπονητης ρε μαγκες;πατε καλα;εχουμε χασει 2 αγωνες σ ολο το πρωταθλημα, η ομαδα ειναι πρωτη και στον τελικο του κυπελλου!μηπως στοχος σας δεν ειναι ο προπονητης αλλα η διοικηση;ας αναλαβουν αυτοι οι εξυπνακηδες που ωρυοντουσαν χθες στην εδεσσα.να καταντησουν ξανα την ομαδα να παιζει με την αγροσυκια και το μεσσιανο οπως και τοτε που ειχαν τα ηνια.ας την αναλαβει και ο αλλος ο κοντος με τον μπατζανακη του για να δινουν τα παιχνιδια στον μυλοτοπο.σαν δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω!!!! προεδρε μην τους κανεις την χαρη!η ομαδα ειναι του χωριου οχι δικια τους!!!!οποιος μπορει και αντεχει και εχει και τα κακαλα μενει και παλευει οποιος ειναι λιγοψυχος φευγει!!!!στο καλο και να μας γραφουν

Ανώνυμος είπε...

ο προπονητής φέρνει ή χανει τα αποτελέσματα.Αυτός έχασε ενα δικό του ματς.Ετσι κι αλλιως ο καραγιάννης έτοιμος να φύγει ήταν.

Ανώνυμος είπε...

ο συγκεκριμενος που αποχωρεί καλυτερα μονος του που το κανει.

Ανώνυμος είπε...

Καλα θα κανουν οσοι σχολιαζουν να το υπογραφουν κιολας . Θοδωρος

Ανώνυμος είπε...

μας ήταν χρήσμος ο Καραγ να μιλησει με ΝΠ για να τα βρούμε και να μην χάσουμε κανα ποντάκ.μακαρ να βρουν ακρη οι αλλι.