Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Όλα καλά...

Η παρουσία του προέδρου κ. Στέφανου Αλμπάνη μαζί με τον γενικό αρχηγό κ. Γιάννη Μουρούνογλου, αλλά και άλλων ανθρώπων της διοίκησης όπως και μερικών φιλάθλων στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, λειτούργησε πυροσβεστικά, για να δοθεί έτσι ένα πρόωρο τέλος στην διοικητική κρίση που πήγε κάποια στιγμή να ξεσπάσει. Ο πρόεδρος μαζί με τον γενικό αρχηγό μίλησαν για περίπου μισή ώρα με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, κι αφού τους καθησύχασαν για τις εξελίξεις, έστειλαν όλοι μαζί μηνύματα ενότητας και συλλογικής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Ο πρόεδρος δήλωσε ότι η ομάδα έχει συνέχεια και θα γίνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε ο σύλλογος να εξακολουθήσει να λειτουργεί σαν οικογένεια για το καλό όλων και βεβαίως πρώτιστα του ίδιου συλλόγου. Αφού εξήρε την συνεργασία και την προσφορά των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Καραγιάννη και Τζιουβάρα στον σύλλογο, συνέχισε λέγοντας ότι είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και σ' έναν ακόμη τελικό κυπέλλου, κι έχουμε τις δυνατότητες να χαρούμε αυτές τις στιγμές και να τα καταφέρουμε με επιτυχία και στους δύο στόχους. Οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν να προσπαθήσουν για το καλύτερο μέχρι το τέλος, πεπεισμένοι και οι ίδιοι ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου.
Απομένει η στήριξη και των φιλάθλων μας το ερχόμενο Σάββατο, για να σβήσουν και οι τελευταίες επιφυλάξεις που «αιωρούνται» για το μέλλον της ομάδας. Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης, η είδηση ότι ο προπονητής μας κ. Γιάννης Γυριχίδης, έγινε πατέρας δύο υγιέστατων αρρένων διδύμων. Εμείς να του ευχηθούμε να του ζήσουν και να τα καμαρώσει όπως επιθυμεί.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά λοιπόν. Αφού η διοίκηση μεταξύ του μισθοφόρου περαστικού Μαρίνου και των δύο παραγόντων που ήταν, είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα αποφάσισε να κρατήσει τον προκλητικό ποδοσφαιριστή, φυσικά και είναι όλα καλά! Συγχαρητήρια!

ο απεναντι είπε...

εσυ οταν αποφασισεις να βαλεις το χερι στην τσεπη ανελαβε την ομαδα διωξε τον μαρινο και τον καθε μαρινο φερε καλυτερους φερε και τον μπεκατσα με τον στουμπο και κανε κουμαντο.ως τοτε βουλωσε το και ασε την ομαδα να και την διοικηση να δουλεψουν οπως ξερουν.το καλοκαιρι να σε δω σε πια τρυπα θα εισαι κρυμενος ομως....σε οσους δεν αρεσει η ομαδα οπως ειναι φετος απλα μπορουν να μην ερχονται στο γηπεδο.οταν τελειωσει η χρονια ας βγουν μπροστα να αναλαβουν να δουμε ποσο μαγκες ειναι.στην πραξη ομως γιατι στα λογια η μαγκια περισσευει οταν ερθει η ωρα για πραξεις κρυβονται.να σας δουμε ωρε παλλικαρια της φακης τι μπορειτε να κανετε εκτος απο το να μιλατε

Ανώνυμος είπε...

10:43 να ζητησεις συγνωμη για το ύφος σου.άλλα είχαμε πει το καλοκαίρι και άλλα γίνονται.Χωρίς το Τζουβ ομως θέλω να σας δω όλους.Καληνύχτα.Επιλέξατε το ξένο αίμα.

Ανώνυμος είπε...

Τι ώρα τελειώνεις τον μπάφο, να μιλήσουμε;

ο ευθυς είπε...

εσυ απεναντι αληθεια εχεις βγει ποτε απο την τρυπα σου η κουρνιαζεις κουλουριασμενος;;;
κι επισης απεναντι εσυ ποσο βαθεια εχεις βαλει το χερι στην τσεπη;;;
περισσοτερο απο τον μπεκατσα και τον στουμπο;;;
πες μας ποιος εισαι για να κρινουμε και τη σημασια του σχολιου σου.....και φυσικα να καταλαβουμε και ποσο αιμοδοτης της ομαδας εισαι η ποσο παπατζης εισαι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

auta einai karnavalia .

Ανώνυμος είπε...

Να σου ζησουν Γιαννη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι όταν τους φτύνουν καταλαβαίνουν ότι τους φτύνουν κι ορισμένοι νομίζουν ότι ψιχαλίζει...δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει...άλλοι έχουν την ευθιξία να παραιτούνται κι άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να θυσιάζουν την τιμή και την υπόληψή τους για το "καλό" της ομάδος, όπως λένε χαρακτηριστικά...και πάλι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να πράττει ότι νομίζει σωστό...αλλά είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και των δυο μερών να μην δέχονται τα πικρόχολα και κακόβουλα σχόλια του καθενός που κάνει ανέξοδη κριτική, χωρίς να έχει ασχοληθεί ενεργά με τη διοίκηση της ομάδος και χωρίς να έχει σπαταλήσει χρόνο και χρήμα για αυτή και δίχως κανένα μα κανένα προσωπικό όφελος, τουλάχιστον όπως ήταν η συντριπτική πλειψηφία των μελών των τελευταίων διοικήσεων του συλλόγου!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος στο δευτερο σκελος εισαι 6:05,αλλα ξεκινας λεγοντας οτι καποιους τους φτυνουν και νομιζουν οτι ψιχαλιζει και οτι πλεον δεν εχουν τιμη και υποληψη.Δεν καταλαβαινω γιατι πηρε τοση εκταση και υπαρχει τετοια ενταση!

Ανώνυμος είπε...

σαν Καραγιάννης μιλάς ή σαν εκπρόσωπος του? μη κρύβεστε και βγαλτε μπροστά αυτούς που φταίνε.

ο απεναντι είπε...

φιλε 6:05 δυστυχως τα κακοβουλα σχολια γινονται απο ανθρωπους που κατα καιρους εχουν ασχοληθει με την διοικηση της ομαδας ή ακομη χειροτερα απο ανθρωπους που φορεσαν την φανελλα της ομαδας (Σταυρο δεν εννοω εσενα).ξεσηκωθηκαν εξ αιτιας ενος ατυχους αποτελεσματος και αρχισαν να ζητουν απο ολους «να αναλαβουν τις ευθυνες τους» οπως λενε και γραφουν.δεν μας εξηγησαν ομως ποιες ευθυνες και κυριως απεναντι σε ποιους πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες.ναι!να αναλαβει ο μπουρακης την ευθυνη γιατι εχασε το γκολ σε αδεια εστια στο 1΄.ναι! να αναλαβει την ευθυνη ο τζιβελεκης για το πεναλτι και την ευκαιρια.ναι! να αναλαβει την ευθυνη ο μαρινος γιατι εχασε τον λαφαζανιδη στο γκολ.ναι να αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους!!!! απεναντι σε ποιους ομως;σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται ζητωντας αναληψη ευθυνων;στον σαλπιγγιδη στον κλαους και στον δωνη που περνουν παχυλα συμβολαια;αυτα τα παιδια υποσχεθηκαν σε κανεναν οτι θα παρουμε πρωταθλημα και κυπελλο αηττητοι και δεν το μαθαμε;ας κατεβουν απ το αλογο λοιπον μερικοι μερικοι και αντι να κανουν αυτα τα σχολια που μονο κακο κανουν ας κοιταξουν να βοηθησουν την ομαδα.αν παλι δεν μπορουν τουλαχιστον ας μη δημιουργουν προβληματα σε αυτη την κρισιμη φαση που περναει η ομαδα.αυτα!εγω απο δω και περα σκαω και δεν ξαναμιλαω ως το τελος.ευχομαι στην ομαδα να πετυχει τους στοχους της και θα βοηθησω οσο και οπως μπορω και το καλοκαιρι βλεπουμε...

Ανώνυμος είπε...

κατι δεν καταλαβες καλα φίλε.Δινεις λόγο στον απλό αγνο κοσμάκη που σε ακολουθησε μεχρι την Εδεσσα Δευτέρα καθημερινή,δίνεις λόγο γιατί πέζουν μη Πελιώτες και αμοιβόμενοι (άρα οχι δικά μας )και γι αυτό ζητάω-ζητάμε ,ευθυνες,το λόγο, κλπ.'Η πηγενουμε για κατ ή κανουμε πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:31 παίζουν ξένοι στην ομάδα, γιατί οι Πελλιώτες ποδοσφαιριστές, είτε ξέρουν ποδόσφαιρο είτε δηλώνουν απλά ότι ξέρουν, φτάνουν στον τεράστιο αριθμό των 17 ατόμων.
Και στους παραθέτω αναλυτικά:
Στεφίδης, Μπυγλικούδης, Καμπούρης Κώστας, Ρίσκος, Βογιατζής, Στάγκος, Μπρατσούδης, Δεληλάμπου, Μπουράκης, Εμμανουηλίδης, Κούμπους, Καραμούζας, Ηλιάδης, Παλιάικος, Κράιτσης, Καμπούρης Στέφανος και Μυλωνόπουλος Γιάννης.
Αν πιστεύεις ότι μια ομάδα μπορεί να υπάρχει σε σοβαρό επίπεδο κι όχι για να κάνει τουρισμό έχοντας 17 παίκτες στο ρόστερ της και φυσικά με την προϋπόθεση να γυρνούσαν όλοι πίσω, τότε τί να σου πώ.
Και θα στους αναλύσω λίγο καλύτερα αυτούς τους 17 και για ποιό λόγο δεν μπορούν να έρθουν όλοι τους στην Πέλλα.
Οι 10 είναι ήδη παίκτες της ομάδας, ο Στεφίδης σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού κι ενώ ήταν ήδη μέλος της ομάδας και ο Δεληλάμπου θύμωσε γιατί είτε δεν έπαιζε είτε γιατί όταν έπαιζε θεωρούσε ότι χρησιμοποιούνταν σε λάθος θέση.
Ο Ηλιάδης μένει Θεσ/νίκη και δεν τον βολεύει να έρθει, ο Παλιάικος είναι φοιτητής στις Σέρρες, ο Κράιτσης για προσωπικούς του λόγους προτιμά να παίζει στη Νέα Πέλλα, ο Στέφανος ο Καμπούρης ήθελε να παίζει πάντα βασικός, κάνοντας συμφωνία με τη διοίκηση και να έχει το νούμερο 10 στην πλάτη και τέλος ο Γιάννης ο Μυλωνόπουλος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε το καλοκαίρι.
Όλα αυτά στα γράφω για να δείς κι εσύ ότι δεν γίνεται να υπάρχει ομάδα χωρίς ξένους. Μακάρι να γινόταν, αλλά δεν....
Μόνο με τους 10-12 χωριανούς μάλλον θα κάναμε πλάκα!!!

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι επι αμοιβή ποδοσφαιριστές δεν εχουν δωσει οσα πρεπει .και δεν νοιωθουν την ομάδα.αλλά υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με αυτούς που δεν μπορουμε να το πούμε δημόσια.