Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών



ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), η Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
Στην εκδήλωση, κύριος ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Πατήρ Νεκτάριος Πάρης, ο οποίος ανέπτυξε με γλαφυρότητα το θέμα «Οι 3 Ιεράρχες και η Μουσική», κερδίζοντας το ζωηρό ενδιαφέρον του κοινού.
Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, στον χαιρετισμό του  αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών, το έργο των οποίων, όπως είπε, στην δύσκολη αυτή συγκυρία πρέπει να στηριχθεί ακόμη περισσότερο.
Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενώ πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση η Χορωδία Εκπαιδευτικών Γιαννιτσών, η Διασχολική Χορωδία Δημοτικών Σχολείων Γιαννιτσών, υπό την διεύθυνση του  κ. Αντώνη Παπαδόπουλου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πριγκιπόννησος Νέου Μαρμαρά», με υπεύθυνο τον κ. Γιάννη  Τσαουσίδη.
         Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Θεοδώρα Τζάκρη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου και Γιάννης Ανδρίτσος, δημοτικοί σύμβουλοι Πέλλας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, γονείς και μαθητές.




Δεν υπάρχουν σχόλια: