Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Και νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας!

Σχεδόν ταυτόχρονη με την παραίτηση του αντιπροέδρου και η παραίτηση από την θέση του γραμματέα του συλλόγου ενός ακόμα μέλους της διοίκησης. Χθες στο έκτακτο συμβούλιο είχε τεθεί το θέμα στην διάθεση της διοίκησης αλλά κι αυτό οριστικοποιήθηκε σήμερα. Το «ντόμινο» των παραιτήσεων στον σύλλογο δημιουργεί δικαιολογημένη ανησυχία στον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο.
Ο Βασίλης Τζιουβάρας γραμματέας και επί αρκετά χρόνια διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αλλά και λόγους ευθιξίας όπως μου μετέφερε, αποφάσισε να παραιτηθεί και η απόφασή του είναι αμετάκλητη παρά τις παραινέσεις των ανθρώπων της διοίκησης να παραμείνει στη θέση του.
Οι αιφνίδιες παραιτήσεις τόσο του αντιπροέδρου, όσο και του γραμματέα του συλλόγου στην παρούσα χρονική στιγμή, χωρίς κάποια τουλάχιστον μεταβατική περίοδο ώστε η διοίκηση να διαχειριστεί την νέα τάξη πραγμάτων και προσώπων, δημιουργούν μια ανησυχία και αβεβαιότητα τόσο για την φετινή όσο και για την μελλοντική πορεία της ομάδας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι έχουν ευθύνες για το χειρισμό ειδικών καταστάσεων σε κρίσιμα ματς.Αφού καποιοι άλλοι δεν παραιτουνται ας αποχωρήσουν αυτοί που εχουν φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

Χτυπησε το "Συνδρομο Κιουρκα".Καποιοι εχουν υψοφοβια ισως,τι να πω... Υ.Γ Εγινε η ομαδα μας αφιλοτιμη πλεον,μας τελειωσε το φιλοτιμο

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι για χάρη του Μαρίνου παραιτήθηκαν Τζουβάρας και Καραγιάννης;Και εσύ Πέτρο ψήφισες υπέρ Μαρίνου;

Ανώνυμος είπε...

ο προπονητής μας δηλώνει ήσυχος? καποιοι είναι ανησυχοι.

Ανώνυμος είπε...

τον Τζουβαρα μονο για υψοφοβια δεν μπορει να τον κατηγορισει κανεις φιλε 1:23....και πρωταθλημα πηρε και παντα η ομαδα μας πρωταγωνιστει τα τελευταια χρονια που βρισκοταν αυτος στη διοικιση!!!

Ανώνυμος είπε...

καποιοι ΄΄καποιος''με τη συμπεριφορά του απ το παγκο έβαλε αυτογκολ.Διαλογο με το διαιτητη ενω παμε για γκολ? Τζουβαρα μας τα πες α΄΄λη φορα αστο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες ρε φίλε, 12:20

Γιατί όμως δε μας λες, υπό ποίου τη διοίκηση δεν είχε πρόβλημα υψοφοβίας ο Βασίλης; Μήπως επί ακατανόμαστου;
Μήπως στα χρόνια που βρισκόταν στις τότε διοικήσεις ο Βασίλης, αποτελούσε μέλος μιας καλολαδωμένης μηχανής, οι οποίες διέκριναν τις ικανότητες του και τον ενέταξαν ως αξιολογάτατο και ισότιμο μέλος της και μάλιστα με δικαίωμα veto;
Σε κάθε περίπτωση δεν δικαιούται κανείς να λοιδωρεί τη ζώσα ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Και τέτοιοι είναι και ο Βασίλης και ο Κώστας!
Για τους υπόλοιπους, ασκόπως φωνασκούντας, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Αναλάβατε αρμ!

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι κάποιοι να μας αδειάζουν τη γωνια.

Ανώνυμος είπε...

Και ποια κάποτα είσαι, ρε συ, που ασφυκτιείς στη γωνία; Βγες μπροστά να σε καταχειροκροτήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

εσεις το κάνατε μαγαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

τι ενοούμε σύνδρομο Κιουρκα?