Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών. Στην Πέλλα πότε;

Με το καλό και στην Πέλλα κύριε αντιδήμαρχε και παντού αν είναι δυνατό... Το συγκεκριμένο θέμα το έχω αναδείξει και χρειάζεται άμεσα λύση, για να μην βλέπουν οι χιλιάδες ξένοι και έλληνες επισκέπτες, τις εικόνες ντροπής, διασχίζοντας τον σύγχρονο οικισμό επισκεπτόμενοι τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο και να μην κινδυνεύει η δημόσια υγεία. Σίγουρα η πόλη έχει άλλες ανάγκες, αλλά η Πέλλα εξαιτίας tτης ιστορίας, του ρόλου και της θέσης της έχει άμεση προτεραιότητα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων έγινε στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου να ομορφύνει και να ευπρεπιστεί το κέντρο της πόλης,ώστε να μην υπάρχουν οι απαράδεκτες εικόνες με γεμάτους κάδους απορριμάτων και με απορρίμματα έξω από τους κάδους και πεταμένα στους δρόμους.
Οι βυθιζόμενοι κάδοι έχουν χωρητικότητα όσο τέσσερις απλοί πράσινοι κάδοι,ενώ παράλληλα,βοηθούν να συγκεντρώνονται τα απορρίμματα διακριτικά,χωρίς θόρυβο και χωρίς οσμές. Οι εικόνες υπερχειλισμένων κάδων που αποτελούσαν εστία μόλυνσης για όλους τους πολίτες,ανήκουν στο παρελθόν. Στη θέση τους έχουν μπει οι βυθιζόμενοι κάδοι και τα σημεία δίπλα από τους κάδους,έχουν ήδη διαμορφωθεί ως χώροι πρασίνου,χαρίζοντας μια εικόνα εξαιρετικής ομορφιάς και καλαισθησίας στο κέντρο της πόλης.
Ως δημοτική αρχή υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για αναβάθμιση της καθημερινότητας μας. Στο χέρι όλων μας είναι,να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου η καθαριότητα του τόπου μας είναι υπόθεση όλων μας.
Ανδρεάδης Γιώργος
Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος

Πηγή: aridaianews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: