Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δήμαρχος Πέλλας: Δεν ζητάμε απλά την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών αλλά την αναγνώριση του σε Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Την πιο ουσιαστική τοποθέτηση, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες έκανε στο χθεσινό συλλαλητήριο στα Γιαννιτσά, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. Ως ο πρώτος πολίτης του δήμου και έχοντας ευθύνη και λόγο για όλα όσα συντελούνται στο δήμο Πέλλας, ανεβαίνοντας στο βήμα «έπιασε» κυριολεκτικά το πρόβλημα από εκεί που πρέπει. 
Συγκεκριμένα χωρίς κομματικές κορώνες αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης και στις παρεμβάσεις που έγιναν σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης, για να αποτραπεί η εξέλιξη αυτή, καταλογίζοντας ευθύνες σε αυτούς που σχεδίασαν και πρότειναν κατ αυτό τον τρόπο τη συγχώνευση των Νοσοκομείων στην Πέλλα, με την έδρα της διοίκησης να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Μίλησε να σκόπιμη αλλαγή ... των στοιχείων δυναμικότητας των Νοσοκομείων και ζήτησε αποκατάσταση εδώ και τώρα για να διασφαλιστεί το δίκαιο και το ορθό και προπαντός να επικρατήσει το αίσθημα δικαίου στην κοινωνία. Βέβαια δεν έμεινε εκεί. Τονίζοντας με δυνατή φωνή ότι για το δήμο Πέλλας και τους πολίτες του αλλά και αυτούς των γύρω περιοχών, η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών είναι το αυτονόητο, έκανε ένα βήμα παραπάνω και απαίτησε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να χαρακτηριστεί το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ως Περιφερειακό. Μάλιστα κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ζήτησε σε αυτόν τον διεκδικητικό αγώνα να είναι όλοι μαζί γιατί το πρόβλημα τους αγγίζει όλους. 

Πηγή: loudias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: