Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη  Σερρών κ.Ιωάννη  Μωυσιάδη, υπεύθυνου Υποδομών και Έργων της Π.Κ.Μ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν έργα του Δήμου Πέλλας που έχουν κοινό ενδιαφέρον με την Περιφέρεια, αξιολογήθηκαν οι προτεραιότητες και οι δυνατότητες παρέμβασης, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η υλοποίησή τους μέσα στα χρονικά περιθώρια του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για έργα υποδομών, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και αισθητικής αναβάθμισης που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Πέλλας και στο τμήμα Παραλίμνη - Μελίσσι, του δρόμου Χαλκηδόνα – Έδεσσα για το οποίο τόνισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών με την άμεση έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Στα πλαίσια της άριστης  συνεργασίας τους, ο κ.Τζιτζικώστας δήλωσε την αμέριστη στήριξή του σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου Πέλλας. Για το λόγο αυτό τις προσεχείς ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών και υπεύθυνος Υποδομών και Έργων κ. Ι. Μωυσιάδης με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Κ.Μ. θα επισκεφθεί το Δήμο Πέλλας.
Ο Δήμαρχος Πέλλας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και την άψογη συνεργασία και τόνισε ότι θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ώστε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: