Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΑ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα καλά δείγματα γραφής για την ακαδημία μπάσκετ 'ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ" συνεχίστηκαν και στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αφού τα μεν κορίτσια κατέβαλαν και την αντίσταση του Κονλινδρού Πιερίας ,ενώ τα αγόρια σ' ένα συναρπαστικό αγώνα στα Καλύβια ,μ' αντίπαλο την ομάδα του Άσπρου έχασαν στο τελευταίο τρίλεπτο ,έχοντας όμως φοβερά παράπονα από τον διαιτητή  σ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σπόντης Νίκος: ".....Προχωράμε με σταθερά και προσεκτικά βήματα με γνώμονα  την απόκτηση αγωνιστικών  παραστάσεων για τα παιδιά μας ,οι νίκες και οι ήττες  δεν έχουν τόσο σημασία. όσο να νιώσουν την " μυρωδιά " του παρκέ  οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μας! Είμαστε μέχρι τώρα ικανοποιημένοι αλλά τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια, ευελπιστούμε σε καλύτερα παιχνίδια όσο το πρωτάθλημα προχωρά!....Καλή πορεια και στα δύο τμήματα...."
Σερέτης Θεολόγος: "..... Με τα αγόρια του μινι έχουμε τη γεύση της πίκρας στα χείλη μας γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που, αν είμασταν πιό προσεκτικοί θα έιχαμε κερδίσει!...Θα ήθελα όμως να σταθώ και στην ανεπαρκή διαιτησία του κυρίου Θεοδωρίδη Πέτρου, ο οποίος σε όλα τα παιχνίδια που μας έχει διαιτητεύσει, είτε αυτό αφορά τις κορασίδες, είτε το παιδικό. ή το αδρικό και σήμερα το μίνι, αφήνει εις βάρος μας το σκληρό παιχνίδι, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των παικτών μας ( μετράμε πολλαπλούς τραυματισμούς παιδιών όταν διαιτητεύει), και το χειρότερο απογοητεύοντας τα παιδιά που βλέπουν ότι κάθε έννοια ισονομίας εξαλείφεται  και οι προσπάθειές τους δεν έχουν αντίκρυσμα...Σε τέτοιες τρυφερές ηλικίες λοιπόν, όταν η χαρά του παιχνιδιού και ο ενθουσιασμός της συμμετοχής είναι το ζητούμενο, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να απογοητεύει τα παιδιά! Ελπίζουμε ότι αυτή η ανεξήγητη και -επικίνδυνη- αντιμετώπηση εκ μέρους του θα αλλάξει και θα έχουμε τη χαρά να μην επανέλθουμε στο θέμα, αλλά να ασχοληθούμε με τη μαγεία του παιχνιδιού!....Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για τον καλό αγώνα που έδωσαν!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: