Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η τελευταία λαχειοφόρος αγορά για την φετινή αγωνιστική περίοδο, του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Εδώ και μία περίπου βδομάδα κυκλοφορούν οι λαχνοί της τελευταίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο λαχειοφόρου αγοράς, του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Η διοίκηση αντιλαμβανόμενη την οικονομική κρίση και τις καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας, κληρώνει το χρηματικό ποσό των 500€ με συμβολική τιμή λαχνού το 1€. Ένα ποσό που μπορεί να μην είναι η «σωτηρία» και η «λύτρωση» για κανέναν, είναι όμως μια «ανάσα» στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε, ως πολίτες και ως χώρα. Η κλήρωση θα γίνει δημόσια περίπου σ' ένα μήνα (Κυριακή 7-4-2013).


Αφού πιστεύω όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον σύλλογο σ' αυτή την κατάσταση...


...και να καμαρώνουμε γι' αυτό, να βλέπουμε στα γήπεδα μας αξιόλογους με εμπειρία και καριέρα εθνικών κατηγοριών ποδοσφαιριστές και προπονητές, πλαισιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δικά μας ταλαντούχα και φιλόδοξα παιδιά,  κι αφού γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες ελλείψει κρατικών επιχορηγήσεων κι άλλων πόρων, είναι υποχρέωση και όχι μόνο ανάγκη να στηρίξουμε τον σύλλογο και να χαρούμε όλοι μαζί τις επιτυχίες και την επίτευξη των στόχων του. Ο σύλλογος είναι υπόθεση όλων μας, κι ένα ευρώ ακόμα ως οικονομική ενίσχυση από τον καθένα μας, ίσως αποδειχθεί αρκετό για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Χορηγός των λαχνών είναι 

2 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

ΠΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ. ΟΠΟΤΕ... ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥΣ...

Πέτρος Κάνος είπε...

Εν αναμονη της νεας αφισας μπηκε η περσινη. Αλλα ειτε γηπεδουχος, ειτε φιλοξενουμενη ειτε καθολου να μην υπαρχει στην αφισα η ομαδα μας, αυτο το κυπελλο δεν χανεται!