Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Γυμναστικές επιδείξεις 2013 από το δημοτικό σχολείο Πέλλας

Κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς , οι μαθητές αποχαιρετούν το σχολείο με μια όμορφη γιορτή και τις καθιερωμένες γυμναστικές επιδείξεις, μια σχολική παράδοση που επικρατεί πριν ακόμη τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο!!!
Καθιερωμένες παραδοσιακά οι γυμναστικές επιδείξεις και στο Δημοτικό Σχολείο Πέλλας, με τους δασκάλους και τους μαθητές ύστερα από μια κοπιαστκή χρονιά, να να εκτονώνονται και να δημιουργούν, μέσα από μια ευχάριστη σχολική εκδήλωση. Θυμάμαι και αναπολώ επί τη ευκαιρία και τον εαυτό μου με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες μου, μεταμφιεσμένοι όλοι λαγοί και πεταλούδες σε γυμναστικές και χορευτικές φιγούρες πριν 38-39 χρόνια(δυστυχώς δεν έχω φωτογραφικό υλικό). Εκδηλώσεις με περιεχόμενο κυρίως αθλητικό, αλλά και χορευτικό.
Έτσι την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πέλλας ως είθισται, έλαβαν χώρα οι φετινές γυμναστικές επιδείξεις. Δείτε μερικές φωτογραφίες και βίντεο όπως τα «υπέκλεψα» ομολογώ από παρόντες στην εκδήλωση σε πρόσφατες δημοσιεύσεις τους στο facebook για να τις προβάλλω και να τις παρουσιάσω συνολικα, δίνοντας έτσι μια μικρή γεύση από την όμορφη εκδήλωση.











Δεν υπάρχουν σχόλια: