Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Σε σημείο αναφοράς έχει αναδειχθεί η ηλεκτρονική σελίδα του 3ου γυμνασίου Γιαννιτσών στο διαδίκτυο καθώς τείνει να καταστεί πρότυπη σχολική ιστοσελίδα, με πολύ μεγάλη απήχηση.
To μυστικό της επιτυχίας ίσως αποτελεί η καθημερινή, έγκαιρη και ποιοτική  ενημερωσή της, με πληθώρα αναρτήσεων, γεγονός που  έγκειται στο μεράκι, στην ευρηματικότητα και στο πάθος των εκπαιδευτικών του συγκεκριμένου σχολείου,που κατάφεραν στο σύντομο χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο χρόνων, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο μια ιστοσελίδα που τα "έχει όλα"!... Εσωκλείει λοιπόν, όχι μόνο την σχολική πραγματικότητα, την επικαιρότητα και τα νέα του 3ου Γυμνασίου( και των άλλων σχολείων του νομού μας), αλλά και τις θετικές ειδήσεις -καθημερινά- απ' όλο το φάσμα του κοινωνικού γίγνεσθαι, όπως π.χ.στον αθλητισμό.στην λογοτεχνία, στη ψυχαγωγία, στην επιστήμη και στην τεχνολογία, στην υγεία, στην παιδεία, στην ιστορία και λαογραφία κ.α..
Για όλους τους παραπάνω λόγους η ανταπόκριση του κόσμου είναι πρωτοφανής και συγκλονιστική (για μια- τέτοιου τύπου ιστοσελίδα), χαρακτηριστικά μπορεί να αναφερθεί ότι εβδομαδιαία την επισκέπτονται γύρω στα 700 άτομα ,με σταθερά ανοδική πορεία,και έχει φίλους από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Αλβανία, Μαρόκο, Γαλλία, Αγγλία κλπ.
Αξίζει λοιπόν μια περιήγηση στην συγκεκριμένη σελίδα που προβληματίζει, ενημερώνει ,και ψυχαγωγεί τον επισκέπτη στην ακόλουθη διεύθυνση στο facebook: "3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: