Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ "ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ" ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ GBA, ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπορεί οι σειρήνες του  καλοκαιριού, η ζέστη και το εκτυφλωτικό ελληνικό φώς να παρασύρουν τον κόσμο στην ραστώνη,στην  ανεμελιά και τις ...παραλίες αλλά για τους μικρούς μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες των " Ικάρων Γιαννιτσών η δράση ..συνεχίζεται!
Έτσι λοιπόν, πλειάδα μαθητών της Ακαδημίας έλαβε μέρος στο ετήσιο τουρνουά 3χ3 της Σχολής Μπάσκετ GBA Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνειο, στα θρυλικά ανοιχτά μπασκετικά γήπεδα(στα οποία γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές αθλητών)τo  Σάββατο 15 Ιουνίου..
Οι μικροί καλαθοσφαιριστές-τριες είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν το ταλέντο τους σε ένα- άκρως ανταγωνιστικό- μπασκετικό περιβάλλον, να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές του αθλήματος όπως τον Διαμαντίδη, Λ. Παπαδόπουλο, Χατζηβρέτα, Χαραλαμπίδη,Παπανικολάου,  να παίξουν μαζί τους και να γεμίσουν τις μπασκετικές τους μπαταρίες με εμπειρίες και παραστάσεις που θα τους μείνουν αξέχαστες. 
Μάλιστα αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να διακριθούν και στους αγώνες ( συμμετοχή στους ημιτελικούς) και διαγωνισμούς( πρωτιές) που πραγματοποιήθηκαν όπως στο νοκ -άουτ, ελεύθερες βολές κα,.παίρνοντας δώρα από τους διεθνείς παίκτες- διοργανωτές του τουρνουά.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου, την ίδια περίοδο για ακόμα περισσότερο μπάσκετ!





Δεν υπάρχουν σχόλια: