Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δεν αξίζει τον κόπο, δεν αξίζει καμία θυσία....

Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι το πράγμα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά. Το βασάνισα και προβληματίσθηκα πολύ είναι αλήθεια όλο αυτό τον καιρό, το σχεδίασα πολύ υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, ονειρεύτηκα και πίστεψα σε μαι βιώσιμη λύση, αλλά τελικά έβρισκα μόνο αδιέξοδα μπροστά μου. Αδιέξοδα με τον κόσμο, αδιέξοδα και με τους ποδοσφαιριστές. Αδιαφορία, απαξίωση, λοιδορία, χαιρεκακία, μνησικακία, άρρωστη νοοτροπία, προσωπικές «διαφορές» και ίντριγκες, εγωκεντρισμός, ατομικισμός, ασυνειδησία είναι μερικές από τις «αρετές» μας που εμποδίζουν κάθε καλό, κάθε συλλογικότητα στο ποδόσφαιρο της Πέλλας.
Περνώντας από το δημοτικό σχολείο έκανα μια μικρή στάση και αντικρύζοντας το μέγα πλήθος και πάθος στις εκδηλώσεις που είχε ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα", πήρα την απόφασή μου χωρίς δεύτερη σκέψη...Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν χωράει στον τεράστιο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου... Δεν χωράει ούτε καν στα γεωγραφικά όρια της δημοτικής ενότητας Πέλλας... Κι επειδή οι αδιάφοροι παρέμειναν αδιάφοροι, επειδή οι κακεντρεχείς συνέχισαν το βιολί τους. επειδή οι μετριοπαθείς παρέμειναν «μέτριοι», επειδή καμία λύση-πρόταση δεν είναι καλύτερη απ' τη δική μας, επειδή υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για ένα αξιοπρεπές τουλάχιστον ρόστερ, επειδή δεν μπορώ και δεν μου βγαίνει πλέον η ανάγκη να παρακαλέσω περισσότερο κανέναν, επειδή και οι φίλοι είτε σιώπησαν είτε «λάκισαν» και τέλος επειδή όλοι θέλουν το κεφάλι τους «ήσυχο» παραιτούμαι οριστικά από κάθε πρωτοβουλία και τώρα και στο μέλλον σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά του συλλόγου. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες γι' όσα τραγικά θα ακολουθήσουν. Γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, όταν όλοι εμείς είμαστε τραγικοί... Εύχομαι ειλικρινά να διαψευσθώ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΗ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΦΙΛΙΚΗ.ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;;;ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ 4-5 ''ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ''ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΑΙ 4-5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΖΕΤ 10-12 ΧΙΛ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ [ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ]ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ''ΠΑΡΕΑ''.ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΜΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ.ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ

Πέτρος Κάνος είπε...

Φίλε 12:25 έστω και με την ανωνυμία, σ' ευχαριστώ για τις καλές προθέσεις σου. Όμως στην Πέλλα δεν στυντρέχει δυστυχώς καμία από τις προυποθέσεις που αναφέρεις για να προκύψει κάτι θετικό στο σύλλογο.
Και τέλος φίλε πιο πάνω "μεσάνυχτα", έχασες ρην ευκαιρία σου να μας τα πεις στην Γενική Συνέλευση και να ανταλλάξουμε απόψεις, προσφέροντας καλές υπηρεσίες στην ομάδα... Τώρα μόνο κι από δω μόνο κακό θα κάνουμε και στην ομάδα και στους εαυτούς μας...

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε κουκλε που μας λες γι αυτους τους προδοτες.που βρισκοντε τωρα.αλλα το ξεχασα αυτο τον καιρο χρειαζοντε μεγαλα κακαλα.που να τα βρουνε αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

Diesthanomai tin epixirisi skoupa pou kapoioi/KIRIOI/ PONTARAN.Kapou kapos kapote elpizo na tous mathete. O kairos omos pernaei kai ta sxolia arxizoun kai periteuoun. Sto mellon omos tha apodeixthei i alithia anameinete kai tha deite poioi endiaferontai gia ta megala koina pou panta aposkopoun nomizontas os pros ta legomena tous kiriarxia sti dimosia sxesi me prosopiki melontiki enasxolisi sto athlima pou simera akomi onomazoume podosfairo.Psifizo loipon tin omada mou,kai afino tis ateleis leptomereies na tis krinete eseis. PANTOTINOS FILATHLOS PELLAS>.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου να σβήνεις σχόλια. Που είναι το πρώτο σχόλιο που αναρτήθηκε;Εσύ ένας αριστερός να λογοκρίνεις σχόλια. Ντροπή!Μάλλον για χουντικό σε κάνω παρά για αριστερό.

Πέτρος Κάνος είπε...

Όταν υπάρχει αναφορά ονομάτων στο σχόλιο, επιβάλλλεται πλέον και η επωνυμία του σχολιαστή για την έγκρισή τους. Και χαρακτήρισέ με όπως επιθυμείς, αν κρίνεις ότι αδικώ κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

οτι ανεβαινει κατεβαινει,κι οτι κατεβαινει παλι θα ανεβει.Εαν δεν αλλάξει ο τροπος διοργάνωσης της Α1 μόνο διάλυση θα εχουμε στις ομαδες.