Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Παρέμβαση για τους σχεδιασμούς συγχώνευσης των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου των Δ.Ο.Υ. Έδεσσας και Γιαννιτσών»


Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και αρμόδιο για τα έσοδα και τις Δ.Ο.Υ Χάρη Θεοχάρη, συναντήθηκε την Παρασκευή, ο Γιώργος Καρασμάνης. Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν ο σχεδιασμός του Υπουργείου, για συγχώνευση των δύο τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου, των Δ.Ο.Υ. Έδεσσας και Γιαννιτσών.
Ο Βουλευτής εξέφρασε την αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά, την γνωστή πανελλαδικά αποκλειστική ιδιαιτερότητα της Πέλλας – μεγαλύτερη πόλη τα Γιαννιτσά  και πρωτεύουσα η Έδεσσα – ιδιαιτερότητα την οποία η Κυβέρνηση έχει σεβαστεί και γι’  αυτό αποφάσισε να αφήσει σε αυτόνομη λειτουργία και τις δύο Δ.Ο.Υ.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, ζήτησε να τηρηθεί στο ακέραιο η απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πολιτικές και κυβερνητικές αποφάσεις, δεν είναι δυνατόν να ανατρέπονται κάθε λίγο και λιγάκι.
Ο Γενικός Γραμματέας, μετά την παράθεση των επιχειρημάτων του Γιώργου Καρασμάνη, δεσμεύτηκε ότι το θέμα της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης θα επανεξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: