Θα μας κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις ο Στουρνάρας, θα μας βάζει χαράτσια ο Σταϊκούρας, θα μας απολύει από τον ιδιωτικό τομέα ο Βρούτσης και από τον δημόσιο ο Μητσοτάκης, θα πουλάει το φως, το νερό και τις παραλίες μας ο Χατζηδάκης, θα ταΐζει τους εργολάβους μας ο Χρυσοχοΐδης, θα μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας ο Γκιουλέκας, θα οργανώνει τις εκλογές μας ο Μιχελάκης, θα μας εκπολιτίζει ο Παναγιωτόπουλος, θα μας ενημερώνει ο Καψής, θα μας μοντάρει ο Κεδίκογλου, θα μας γιατροπορεύει ο Άδωνις, θα μας συλλαμβάνει ο Δένδιας, θα μας δικάζει ο Αθανασίου, θα μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό ο Βενιζέλος. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, έναν εσμό νεοφιλελεύθερων, ακροδεξιών και πασόκων.

Νεοφιλελεύθεροι: Στουρνάρας, Μητσοτάκης, Βρούτσης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης. Δεν θα μείνει λίθος επί λίθου, φόροι, χαράτσια, κομμένοι μισθοί, εξαφανισμένες συντάξεις. Θα πουλήσουν μέχρι και το νεράκι που πίνουμε, μέχρι και τις μαμάδες που μας βύζαξαν, αν πιάσουν οι κακομοίρες καλές τιμές στη δευτερογενή αγορά. Θα απολύσουν υπαλλήλους, θα ρίξουν σκοτάδι, κατά το παράδειγμα της ΕΡΤ, σε οργανισμούς, θα κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια και νοσοκομεία, γι' αυτό βάλανε στο Υγείας τον Άδωνι, που είναι και νεοφιλελεύθερος και ακροδεξιός. Η τρόικα θα έρχεται πλέον στην Ελλάδα μόνο για να τους βάλει χαλινάρι: «Σιγά ρε παιδιά, μην το παρακάνετε, θα μας βγει το όνομα εμάς των δουνουτούδων!».
Ακροδεξιοί: Σαμαράς, Γεωργιάδης, Δένδιας, Μιχελάκης, Κεδίκογλου, Αθανασίου. Κι αυτοί είναι οι φανεροί, αν υπολογίσεις και τους κρυφούς, τους Μπαλτάκους, τους Φαήλους, τους Λαζαρήδηδες, τους Μουρούτηδες, ορέ μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι. Έχει να πέσει στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχει να πέσει ξύλο, έχουν να πέσουν παρακολουθήσεις και μονταζιέρες, έχει να πέσει ρατσισμός και αντικομμουνισμός. Θα φουσκώσουν τη Χρυσή Αυγή και θα ξεφουσκώσουν τη δημοκρατία. Να προσέχουμε γενικώς τα συνταγματικά τόξα, γιατί από δω και πέρα θα βγάζουν μάτια.
Πασόκοι: Μια κατηγορία από μόνοι τους, ο Βενιζέλος, ο Χρυσοχοΐδης, ο Καψής, η Γεννηματά, η Χριστοφιλοπούλου, έντεκα νοματαίοι, ζωή να 'χουνε. Τους έχει φτύσει ο κόσμος, τους έριξε από το 43% στο 13%, στο 12%, στο 4% κι αυτοί εκεί, πλακωνόντουσαν μέχρι την τελευταία ώρα για τις υπουργικές καρέκλες. Ξέρουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάνω από τρεις μήνες ζωή κι όμως χώθηκαν μέσα, για να τους ρουφήξουν τους μήνες μέχρι το μεδούλι. Οι βδέλες της εξουσίας, που ό,τι φάνε κι ό,τι πιούνε κι ό,τι αρπάξει ο Βάγγος τους.
Αν αυτή η κυβέρνηση επιβιώσει πάνω από τέσσερις- πέντε μήνες, το κρίμα θα είναι στον λαιμό μας.

Πηγή: Avgi.gr