Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΖΩ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΥΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία η ποδηλατοδρομία στους δρόμους των Αθύρων 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοδρομία με ποδηλάτες… κάθε ηλικίας, το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, στους δρόμους των Αθύρων, που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Αθύρων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ποδήλατο - Ζω». Η εκκίνηση έγινε από την αυλή του Σχολείου, με όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως παρουσία Τροχαίας, κράνη, συνοδοί δάσκαλοι κ.λ.π.
«Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατοδρομία και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν και όλους όσοι μας βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία η πρωτοβουλία του σχολείου μας», σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου, Άρης Μπουλουσάκης και υπενθυμίζει ότι στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και να αναδειχθεί η αξία του ποδηλάτου ως μέσου που διευκολύνει, με οικονομία και φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον, την μετακίνηση σε όλους».

«Σχολικοί Κήποι» - Εκδηλώσεις με θέμα τη φύση
Την ίδια ημέρα συνεχίσθηκαν οι δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Αθύρων με ένα αφιέρωμα στο περιβάλλον.
Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι μαθητές του Σχολείου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Ν. Πέλλας «Σχολικοί Κήποι», παρουσίασαν στην αυλή του Σχολείου σκετσάκια και τραγούδια με θέμα την φύση και τις ομορφιές της! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: