Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Θεοδώρα Τζάκρη: Φόροι μέχρι θανάτου από τον εντολοδόχο του Σαμαρά, Στουρνάρα


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα.
Αίσθηση προκαλεί η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΙ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ενός εκ των δυο κόμματων που απαρτίζουν την κυβέρνηση- Θεοδώρα Τζάκρη στον υπουργό οικονομικών και τον πρωθυπουργό.
Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολίτικου σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα και εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά. "Οι έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα" τόνισε.
Δήλωσε δε, ότι η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένη, και χωρίς σχεδιασμό, λέγοντας ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά όπως η ΕΡΤ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό. "Οι παρεμβάσεις δεν γίνονται προς την κατεύθυνση του δημοσίου συμφέροντος" επισήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Λοιπόν κα Τζάκρη ομολογώ ότι είπατε τα πράγματα με το όνομα τους, όπως φυσικά και την προηγούμενη φορά πριν το 3ο μνημόνιο, αλλά τότε είχατε το πιστόλι στον κρόταφο. Τώρα το πιστόλι είναι στραμμένο για τα καλά στον κρόταφο και την καρδιά της κοινωνίας, με το παρόν πολυνομοσχέδιο να έχει έντονη γεύση και οσμή ανθρώπινης σάρκας!
Να δούμε τελικά τι θα πράξατε, θα ψηφίσετε όλα τα αιμοσταγή άρθρα του  εξαθλιώνοντας κι άλλο τον ήδη αφαιμαγμένο ελληνικό λαό για να πάρετε την δόση του Στουρνάρα και της Τρόικας; Γιατί δόση για τον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό δεν είναι σίγουρα... Ή θα δείξετε έστω και την ύστάτη στιγμή μεγαλείο ψυχής λέγοντας επιτέλους ένα ΟΧΙ και ένα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, υπηρετώντας πραγματικά τον σκοπό και το ρολό που σας ανέθεσαν οι ψηφοφόροι σας στο κοινοβούλιο, κοιτάζοντας παράλληλα χωρίς τύψεις στα μάτια τον λαό της Πέλλας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: