Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δηλώσεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα το Σάββατο στη Λιβαδειά.

Ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε χτες βράδυ σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Έρκυνα» στη Λιβαδειά, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε ότι το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και σε περίπτωση που μπει για ψηφοφορία, θα πρέπει να καταψηφιστεί.
Επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ να μη γίνει καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, και κάλεσε το λαό σαν μια γροθιά να αντιπαλέψει το πολυνομοσχέδιο γιατί δεν αφορά μόνο το δημόσιο τομέα αφορά και τον ιδιωτικό τομέα, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες. Η φοροληστεία θα συνεχιστεί, η μείωση του κατώτατου μισθού θα υλοποιηθεί απ' την κυβέρνηση, οι συλλογικές συμβάσεις, οι εργασιακές σχέσεις, τα πάντα θα ανατραπούν. Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε πως «η μόνη λύση για το λαό είναι να οργανώσει την αντίστασή του, την αντεπίθεσή του, να οικοδομήσει τη Λαϊκή Συμμαχία, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, με τη δύναμη εκείνη που αταλάντευτα μπορεί να παλέψει για ν' ανοίξει ένα φωτεινό μέλλον γι' αυτό τον τόπο».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε πως οι αποφάσεις, οι εργασίες και οι ομιλίες του κυρίου Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποπνέουν ό,τι πιο φθαρμένο και παλιό έχουμε γνωρίσει απ' το ΠΑΣΟΚ προηγούμενων δεκαετιών και ότι ο νέος διπολισμός θα οικοδομηθεί με τα φθαρμένα, σάπια υλικά του δικομματισμού. Στη συνέχεια τόνισε πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τις θέσεις του για τα μνημόνια, συνολικά έχει αλλάξει θέσεις, έχει αλλάξει πολιτική με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ' ότι θα περίμενε κανείς. 

Πηγή: www2.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: