Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Α. Σαμαράς: "Η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ, αλλά αυτοί φταίνε για όλα!"

Είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε.
Ο Αντώνης Σαμαράς υπερασπίζεται χωρίς φόβο και πάθος όσα έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα ρίχνει όλα στην Αριστερά γιατί "αυτοί φταίνε για όλα"! Το ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, είναι πλέον εμπεδωμένο στη συνείδηση του κάθε έλληνα και της κάθε ελληνίδας που «σέβονται» την δημοκρατία και το εκλογικό τους δικαίωμα.
Εκτός από μαλάκες μας περνάνε και για λεβέντες! Μα πόσο ζώα θεωρούν επιτέλους τους έλληνες;;; Κι όμως το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν έλληνες πολίτες κατατρεγμένοι και εξαθλιωμένοι των μνημονίων που το πιστεύουν και προσπαθούν βλακωδώς να επιχειρηματολογήσουν επ' αυτού! Τελικά ο έλληνας δεν έχει ασθενή μνήμη, έχει παντελή έλλειψη μνήμης! Μόλις πριν λίγες βδομάδες οι κυβερνώντες μας διαβεβαιώναν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα. Και τα οδυνηρά μέτρα είναι προ των πυλών με το "νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο" όπως το βαφτίζουν για να θολώσουν τα νερά και να ξεγελάσουν για ακόμη μία φορά τους έλληνες.
Δεν υπάρχει πλέον όριο στο θράσος τους; Σαμαράς και Βενιζέλος για την πολιτική τους επιβίωση βασίζονται και πάλι στην μαλάκυνση εγκεφάλου του ελληνικού λαού, όπως τόσο πετυχημένα το έπραξαν ένα χρόνο πριν.
Τι πανικός είναι αυτός; Έφτασαν στα χέρια τους οι πραγματικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της ΝΔ και τη συγκυβέρνηση σε ελεύθερη πτώση;;
Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται είναι ότι θέλουν κατέβουν μαζί στις επερχόμενες εκλογές, μήπως και σώσουν το πολιτικό τομάρι τους...
Ας ελπίσουμε οτι ο Ελληνικός λαός αυτή την φορά δεν θα παραμυθιαστεί απο τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και θα τους δώσει ενα μεγάλο μάθημα στις επικείμενες εκλογές και θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μια και καλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: