Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ “ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013”

Το πρωτάθλημα για την ανάδειξη του καλύτερου “Μαχητή της χρονιάς 2013” (Best Fighter of the Year) στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι σχετικοί αγώνες το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Nick Galis Hall), με ώρα έναρξης τις 18.00. Η διοργάνωση συστρατεύεται στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς  μέρος των εσόδων θα δοθεί στο  “Χαμόγελο του παιδιού”. 
Το πρωτάθλημα του “Μαχητή της χρονιάς 2013” περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάδειξη του καλύτερου μαχητή, τη διοργάνωση επαγγελματικών αγώνων με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και την απονομή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, των βραβείων της χρονιάς ''Best Fighting Awards'' σε ανθρώπους που πρόσφεραν στο πεδίο των μαχητικών αθλημάτων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προβάλει τους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων και, μέσω των πέντε βασικών αγώνων, να αναδείξουν τον καλύτερο Έλληνα μαχητή ανάμεσα στους 42 συμμετέχοντες. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την προμήθεια των εισιτηρίων και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων από το διαδικτυακό τόπο της διοργάνωσης  www.bestfighter.gr  
Για την παρουσίαση της διοργάνωσης Best Fighter of the Year 2013 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198). 
 Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η εφημερίδα Metrosport  και  ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95,5 FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια: