Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ "ΙΚΑΡΟΙ' ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ Γ.Α.Σ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Την Κυριακή που μας πέρασε, 10η Νοεμβρίου 2013, η ακαδημία μπάσκετ "ΙΚΑΡΟΙ " ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ φιλοξένησε,  στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τον Κουφαλιώτη γυμναστή και προπονητή Πολινό Γιώργο, τον Γ.Α.Σ. Κουφαλίων και συγκεκριμένα το τμήμα κοριτσιών,γεννηθ.-2000-2001-02 κ.α.  σε φιλικό αγώνα.

Μέσα σ' ένα άριστο κλίμα  υγιούς άμιλλας και ενθουσιασμού  τα κορίτσια των δύο συλλόγων αναδίπλωσαν το μπασκετικό τους  ταλέντο και απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων και φίλων που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι υπεύθυνοι προπονητές δήλωσαν: "...Ευχαριστούμε τον ΓΑΣ Κουφαλίων για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας, υποσχόμαστε ν ' ανταποδώσουμε  το συντομότερο δυνατόν μ΄ένα φιλικό αγώνα στο  Κλειστό των Κουφαλίων...Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!!  '(Σπόντης Νίκος,ΙΚΑΡΟΙ )
"
"...Ευχαριστούμε τους 'Ικαρους Γιαννιτσών  για την πραγματοποίηση  αυτού του όμορφου μπασκετικού τουρνουά! Μπράβο σε όλες τις μπασκεμπωλίστριες και των δύο ομάδων Ραντεβού τώρα στα Κουφάλια!!1.....(Πολινός Γιώργος.ΓΑΣ Κουφαλίων )

Δεν υπάρχουν σχόλια: