Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ορφέα Ριζαρίου: ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ.... ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ...

Ο Ορφέας Ριζαρίου, διαμαρτυρείται και καταγγέλει την «φιλοξενία» φιλάθλων, ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του Νέου Μυλοτόπου στον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής. Ας δούμε την χαρακτηριστική αακοίνωση που εξέδωσε και απέστειλε η διοίκηση του Ορφέα προς τους φιλάθλους του νομού μας και τα τοπικά ΜΜΕ.

Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα της ομάδος μας στον Νέο Μυλότοπο απέναντι στην τοπική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου αλγεινές και κάκιστες ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισαν από τους αντίπαλους παίκτες και φίλους της ομάδας του Μ.Α., τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι φίλοι της ομάδος μας που ακολούθησαν τον Ορφέα. Ως γνωστών η ομάδα μας αποτελεί μία από τις λίγες ομάδες του Νομού που ακολουθείτε από μεγάλη μερίδα φίλων της, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αφού η αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο χωριό μας είναι μεγάλη και διακριτή σε κάθε ηλικία. Ιδιαίτερη δε εντύπωση σε όλους προκαλεί το γεγονός ότι αγάπη για την ομάδα έχουν και αρκετές κυρίες που ακολουθούν τον Ορφέα σε κάθε του αγώνα ενώ η ομάδα μας αποκομίζει συνεχώς θετικά σχόλια από πολλά αθλητικά σωματεία για το γεγονός αυτό.
Αναφερόμενοι χθεσινό αγώνα (03.11.2013), ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδος μας (ήταν περισσότεροι από τους φίλους των γηπεδούχων!!!) ταξίδεψαν έως τον μακρινό Νέο Μυλότοπο
έχοντας κατά νου ότι πρόκειται να βρουν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα αφού οι σχέσεις των δύο ομάδων ήταν φιλικές. Απεναντίας οι στιγμές που έζησαν ήταν επιεικώς απαράδεκτες και ανάρμοστες σε αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με μεγάλη μας έκπληξη αντιμετωπίσαμε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, άνευ λόγου και αιτίας, επιθετική συμπεριφορά από του φίλους τους Μ.Α. οι οποίοι εξέφραζαν ύβρεις προς τους φίλους του Ορφέα, μη σεβόμενοι την παρουσία των γυναικών στις κερκίδες του γηπέδου. Παράλληλα η συμπεριφορά τους ήταν παρόμοια και προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας οι οποίοι δεχόντουσαν συνεχώς ύβρεις με ακατανόμαστες λέξεις και φράσεις!!! Εκείνο όμως που μας προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Μ.Α. η οποία χαρακτηρίζεται αντιαθλητική μιας και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της ομάδος μας με αφορμή το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της ομάδος μας.

Κλείνοντας η ομάδα μας εκφράζει την απορία της για την αντιαθλητική συμπεριφορά που αντιμετώπισε...

Α.Σ. Ορφέας Ριζαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: