Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ "ΚΕΡΑΥΝΟ" ΑΣΠΡΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Μπασκετική " επίσκεψη" στα  Γιαννιτσά για της ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του "Κεραυνού" Άσπρου όπου διεξήχθη τουρνουά μπάσκετ τριών ηλικιακών κατηγοριών τμημάτων  κοριτσιών αλλά και αγοριών( γεννηθ. 2000-2001-2003-2004) με οικοδεσπότη τους 'Ίκαρους" Γιαννιτσών.
Η Ακαδημία των Γιαννιτσών συνεχίζει .και το Νοέμβριο δυναμικά την πραγματοποίηση  τουρνoυά μπάσκετ στις γείτονικές πόλεις προκειμένου οι νεαροί αθλητές-τριες της να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες και συνεργατικό πνεύμα.
Οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος ευχαριστούν τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Άσπρου Στράτο Κασλή αλλά και τους γονείς , όλων των παιδιών,για τη μεγάλη παρουσία στο τουρνουά  και  εξαίρουν  την αγαστή συνεργασία και  εμπιστοσύνη που δείχνουν οι δύο σύλλογοι.
Στράτος  Κασλής (Κεραυνός Άσπρου):
«Ήταν ένα πολύ όμορφο τουρνουά, με πολύ ελκυστικά μπασκετικά παιχνίδια γιατί αντιμετωπίζαμε μια πάρα πολύ καλή Ακαδημία Έγιναν συναρπαστικές μονομαχίες  με την απόδοση και της μιας και της άλλης ομάδας. Σε αυτή την  ευαίσθητη ηλικιακή στιγμή των παιδιών η νίκη ή η ήττα δεν πρέπει να έχει κυρίαρχη  σημασία γιατί εκτός από τις αγωνιστικές εμπειρίες μετράει και η καλλιέργεια του φερ-πλέη και του υγιούς ανταγωνισμού!...Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ίδρωσαν για να αποζημιώσουν προπονητές και γονείς!...Ευχαριστούμε τους Ίκαρους για τη θερμή φιλοξενία!...."
Σπόντης Νίκος(Ίκαροι Γιαννιτσών): 
".... Υποδεχτήκαμε στα Γιαννιτσά τις φίλες και φίλους του Άσπρου σ' ένα πετυχημένο ,πιστεύω, τουρνουά!...Και να ξέρετε ότι οι φιλικοί αγώνες  είναι αυτοί που βοηθούν στην καλύτερη ψυχολογία, στην εμπέδωση των βασικών δεξιοτήτων του παιχνιδιού καθώς δεν υπάρχει το άγχος του επίσημου αγώνα και του θετικού αποτελέσματος..  Οι νίκες λοιπόν έχουν ελάχιστη σημασία , πάνω απ' όλα τα παιδιά χάρηκαν τπ παιχνίδι, πάλεψαν, τα' δωσαν όλα και αυτό μετράει! Προχωράμε με πολλές ακόμα δράσεις, ζυγώνει το μεγάλο φιλικό τουρνουά με τον Πάοκ Θεσσαλονίκης στα Γιαννιτσά και θα' μαστε έτοιμοι για αυτό!....έχουμε λοιπόν αρκετά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας... Εκείνο που είδα σήμερα, την προσπάθεια, το πάθος και τη διάθεση που είχαν τα παιδιά για να κερδίσουν το παιχνίδι με ικανοποίησε και με χαροποίησε απόλυτα!!...Μπράβο σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες!.....".

Δεν υπάρχουν σχόλια: