Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Free wifi, το παντεσπάνι του Σαμαρά!

Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει συχνά με τους παλαιάς κοπής πολιτικούς. Πάνε να πουν τη μοντερνιά και γίνονται το hashtag της ημέρας.  Προσπαθούν να διατυπώσουν μια πρόταση της «εποχής» που νομίζουν ότι θα δελεάσει, θα κλείσει το μάτι στους νέους και κάνουν αβίαστα τη γκάφα του μήνα.

Έτσι και ο Αντώνης Σαμαράς, όπως αποτυπώνεται στα social media, που κατάφερε από την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης  - και ενώ στην χώρα έχει γίνει ο «θάνατος της αλεπούς»- αυτό που θα μείνει στη σύντομη ιστορία να είναι το «δώρο» στους νέους, το ελεύθερο wifi σε όλη τη χώρα. Κάτι σαν το παντεσπάνι της Μαρίας Αντουανέτας αλλά σε σύγχρονη εκδοχή. Δεν έχουν δουλειά, ας τους δώσουμε free wifi. Είναι άνεργοι, ας  σκοτώσουν την ώρα τους στο internet δωρεάν.

Η αλήθεια είναι ότι η δέσμευση του πρωθυπουργού για free wifi σε όλη την επικράτεια μέσα σε ένα χρόνο, έγινε δεκτή στο πανελλήνιο με κλάμα από τα γέλια τα πολλά και με δημιουργικές προτάσεις. Όπως για παράδειγμα το μέγα ερώτημα, ποιο θα είναι το password του  free wifi.

Το hashtag #antonisfreewifi_passwords έχει πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως:

- i_love_annavissi
- SEGAMO
- dyspistia_telos
- ftaiei_o_syriza
- h_anaptuksh_hrthe
- Anna_gyrna_pisw
- aftos_pou_perimenw
- Palia_eixa_pitsaria
- Yparxei_kaluteri_Ellada
- exw_parei_to_lower_me_A_gataki_tsipra
- me_th_voitheia_tis_panagias
- GamwToKefaliMou69
- Zapeio1234567891011121314etc
- anergia2014
- Anaptixi
- Rwta_tin_merkel
- Tha_sas_ton_foresoume
- DemocracyError2013
- Politiki_anoixi_1993

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: