Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πέλλα - Ριζάρι (1-0)4-0

Όλα πήγαν κατ' ευχήν τόσο στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας, όσο και στις άλλες αναμετρήσεις της Α1 που μας αφορούσαν έμμεσα ή άμεσα. Η Πέλλα πέτυχε σήμερα μια δίκαιη, πειστική και ουσιαστική νίκη απέναντι σ' ένα αντίπαλο όπως ο Ορφέας που δεν είναι καθόλου αμελιτέος φέτος. Νίκη επιβεβαίωσης και υποθήκη για το παρόν και το μέλλον τη φετινή αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο, για μια ομάδα που αμφισβητηθηκε ίσως όχι άδικα, αλλά και αδίκησε πολλές φορές τον εαυτό της.
Ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις, λίγη δημιουργία, φλυαρη πίεση, όμως με απόλυτο έλεγχο και περίσσια αυτοπεποίθηση, που έδιναν στην Πέλλα από το ξεκίνημα παράσταση νίκης. Το κάθετο δοκάρι σε σουτ του Κούμπου μέσα από την περιοχή, η καλή ευκαιρία με τον Καμπούρη Κ. που έβγαλε δύσκολα ο τερματοφύλακας και την μπάλα συχνά πυκνά στην περιοχή του Ορφέα έστω κι αν δεν έβγαιναν τελικές προσπάθειες, προανήγγειλαν μάλλον το τι θα ακολουθούσε... Το γκολ του Γάκη στο 44' με απευθείας κτύπημα φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει κεφάλι αμυντικού και να αλλάζει ελαφρώς πορεία καταλήγοντας στο ουρανό της εστίας του Ορφέα, επιβεβαίωσε αυτό που βλέπαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, ο πολύ καλός όμως σήμερα Ζαχαριάδης αντέδρασε σωστά.
Όλα τα «λεφτά» το δεύτερο ημίχρονο όταν η Πέλλα κυριάρχησε, καθάρισε νωρίς την υπόθεση νίκη, κι έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Σήμερα λειτούργησε όλη η ομάδα, πειθάρχησαν όλες οι γραμμές, μπλόκαρε τον αντίπαλο, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες και τέλος βρήκε πολλούς διαφορετικούς τρόπους να σκοράρει. Στο 56' ο Μπρατσούδης με σουτ κεραυνό δεξιά πλάγια μέσα από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Ορφέα, γράφοντας το 2-0, απλοποιώντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Στο 64' το απευθείας φάουλ-γκολ του Καραμούζα έδωσε περισσότερη έμφαση στην διαφαινόμενη νίκη, κι έδωσε μια και καλή τα «κλειδιά του οδηγού» στην Πέλλα, που έκανε ότι ήθελε πλέον στο γήπεδο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια με την Πέλλα όμως να έχει την μερίδα του λέοντος και να χάνει δύο τετ α τετ με τους Γάκη και Καμπούρη Κ. στις πιο χαρακτηριστικές και σε μια τρίτη τον Μπρατσούδη να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Σε δυο τρεις περιπτώσεις με σουτ από μέση απόσταση η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Ορφέας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ζαχαριάδη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις οι επιθετικοί του Ορφέα σούταραν άστοχα από σχετικά καλές θέσεις. Στις καθυστερήσεις είδαμε και το 4-0 στο 91' με κοντινό πλασέ του Γάκη μετά από ομαδική προσπάθεια και τελική πάσα του Καραλή που έκανε το θετικό επίσημο ντεπούτο του σήμερα με την φανέλα της Πέλλας. Ένα οριζόντιο δοκάρι στο 93' από τον Γάκη, απλά έβαλε το κερασάκι στην σημερινή εύγευστη ποδοσφαιρική τούρτα.
Η ομάδα μας σήμερα ήταν εξαιρετική και στους διακριθέντες χωρούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα κι αυτό που χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα λεπτά. Ο Ορφέας που μπορεί να είχε το μυαλό του και στον επερχόμενο ημιτελικό του κυπέλλου, είχε μέτρια απόδοση με τον Μίσκο να είναι ο παίκτης με την καλύτερη παρουσία σήμερα.
Καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά και των βοηθών, μόνο με λάθη ανθρώπινα που δεν κρίνονται σε καμιά περίπτωση.
Η προσωρινή ένταση στην κερκίδα μεταξύ ελαχίστων θερμόαιμων ένθεν κακείθεν που έληξε άμεσα, δεν μπορεί επουδενί να αμαυρώσει τις άριστες σχέσεις των δύο συλλόγων σε βάθος χρόνου.
Η σύνθεση: Ζαχαριάδης, Κούμπους, Γκουτούδης, Χούτας, Ξανθόπουλος, Μπρατσούδης(Καμπούρης Σ.), Καραμούζας(Δεληλάμπου), Κορώνας, Καμπούρης Κ., Γάκης, Βογιατζής(Καραλής).









































14 σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Συγχαρητηρια στην ομαδα μας εδειξε απο το 1λεπτο εως το τελευταιο λεπτο οτι ειναι ομαδα με αρχη μεση και τελος ενα μεγαλο μπραβο στους ποδοσφαιριστες μας που αφησαν πισω τις κακες στιγμες και απεδειξαν οτι προχωρουν μπροστα με γνωμονα το καλο τις ομαδας.Σημερα πρεπει και αυτοι που φωναζαν στην διοικηση να διωξουν τον προπονητη να ειναι ανακουφισμενοι γιατι δεν εισακουστηκαν οι προτροπες τους και οι ανοητες απαιτησεις τους.Επιτελους να καταστη σαφες οτι την ευθυνη την εχει αποκλειστικα η διοικηση και μονο αυτη.ΟΙ λοιποι κρυφοεπενδητες ηδημονες και συνναφη καμποηδες ας παρακολουθουν την ομαδα με σεβασμο .Να θυμασται κατι σημαντικο εαν δεν μπορω να κανω κατι ΚΑΛΟ ας μην κανω τουλαχιστον ΚΑΚΟ.

Λαμπης είπε...

πραγματικα σημερα ο μεγας ηταν ΟΜΑΔΑ και συν τοις αλλοις ειχε και την τυχη με το μερος του που δεν την ειχε σε αλλα παιχνιδια (εθνικος-αλμωπος-παοκ).τα παιδια τα εδωσαν ολα και ο προπονητης εχει αρχισει να συνερχεται και να κοουτσαρει σωστα την ομαδα με σωστες αλλαγες και σε θεσεις και σε χρονικο σημειο.το προβλημα των περισσοτερων με τον προπονητη πιστευω πως ειναι οτι δεν κοουτσαρει σωστα την ομαδα.ολοι μας βλεπαμε οτι τα παιδια παιζανε σχετικα καλα και φαινοταν οτι γινοταν δουλεια στην προπονηση.υπηρξανε ομως παιχνιδια που χαθηκαν αποκλειστικα και μονο με ευθυνη του προπονητη με τις τραγικες επιλογες του σε εντεκαδα και στην διαχειριση του αγωνα πχ. αγωνας με γαλαταδες(αλλαγες στο 78 και στο 89 ενω η ομαδα πελαγοδρομουσε) στην νεα πελλα (μια μολις αλλαγη ενω οι ομαδα σερνοταν) ακομη και στο ματς με την κερασια οι αρχικες του επιλογες ηταν κακιστες και μονο απο τυχη δεν δεχθηκαμε 3 γκολ στο εικοσαλεπτο.ο κ.τσιμπινης με οσα εχω δει απο την ομαδα κανει καλη δουλεια στην προπονηση αλλα συνηθως χανετε την ωρα του αγωνα δειγμα ισως του οτι ποτε δεν δουλεψε σε επιπεδο α1.πιστευω πως στο μελλον θα βελτιωθει κι αυτος οπως και η ομαδα.οσον αφορα αυτα που λες για κρυφοεπενδυτες κτλ τα αφηνω ασχολιαστα προς το παρον γιατι δεν ειναι της παρουσης.προς το παρον η ομαδα πρεπει να σκαρφαλωσει βαθμολογικα και να σωθει ανετα.μετα εχει ο θεος...

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Μπραβο Κ λαμπη με βρισκεις απολυτα συμφωνο οτι δεν ειναι του παροντος τετοια θεματα ομως πρεπει αυτοι να το καταλαβουν και να μην πιπιλαν την ιδια καραμελα σε καθε ατυχες αποτελεσμα.Και μην ξεχνας κανενας προπονητης δεν γεννηθηκε για Α1 ολοι τους απο καπου ξεκινησαν.

Δεξί extrem είπε...

Αγαπητό μου παιδί, διαβασμένε,
Αλήθεια είναι, πως στον παρόντα διάλογο άκουσες και καλές κριτικές,
όσον αφορά στην συγκροτημένη σκέψη σου και το ήπιο των γραφομένων σου.
Δοθείσης της ευκαιρίας, επειδή δε σε γνωρίζω , αν και θα το ΄θελα,
αναρωτιέμαι, τι-κόλλημα- μπορεί να έχει κάποιος, με τα δικά μας παιδιά.
Αν ο Μέγας σου, είναι Μέγας σου, όπως τον αποκαλείς, γιατί απορρίπτεις
αυτούς, που θέλουν να προχωρήσουν τον Μέγα σου, χωρίς τα δικά μας παιδιά;
Μήπως έγινες φίλαθλος και ενδεχομένως όψιμος διοικητικός του Μέγα σου,
επειδή κάποια στιγμή, κάποιοι «απάτριδες» Πελλιώτες, θεώρησαν πως με τα δικά
μας παιδιά, είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε ντέρμπι στο Κονίκοβο;
Μήπως στο παρελθόν χωρίς τα παιδιά μας, ο Μέγας σου μεγαλούργησε;
Μήπως στο παρελθόν χωρίς τα παιδιά μας, ο Μέγας σου καταξιώθηκε,
ως πρωταγωνίστρια δύναμη στο νομό;
Μήπως στο παρελθόν χωρίς τα παιδιά μας, ο Μέγας σου
πήγε τρεις φορές στον τελικό του κυπέλλου;
Μήπως στο παρελθόν χωρίς τα παιδιά μας, ο Μέγας σου
έφτασε, στο παρά κάτι, να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες;
Μήπως, επειδή, στο παρελθόν χωρίς τα παιδιά μας, ο Μέγας σου
καταξιώθηκε από ανθρώπους που δεν ανήκουν στην πολιτική σας συνομοταξία;
Μήπως θέλεις κάποιους να υβρίσεις και απλά δε σου βγαίνει;
Άκου, τσακαλάκο, για να το κλείσουμε το θέμα.
Δεν υπάρχει άνθρωπος, φανατικότερος από εμένα, σε ότι αφορά τα δικά μας «ποδοσφαιρικά» παιδιά!
Δυστυχώς όμως, με δυόμισι δικά μας παιδιά, δεν γίνεται τίποτε!
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, αυτό γίνεται.
Ή στερούμαστε παιδιών ή στερούμαστε ταλέντων ή στερούμαστε φιλάθλων!
Είμαι από τους λίγους, ίσως ο μόνος, που εδώ και χρόνια λέω πως διοικούντες, έχουμε και είχαμε και θα έχουμε εσαεί.
Παιδιών με θέληση και φιλάθλων, ειδικά αυτών, στερούμαστε!
Πρώτη και μοναδική φορά, ο Μέγας σου έφτασε εκεί ψηλά και αυτό,
χωρίς τα παιδιά μας.
Αν είσαι γονιός ποδοσφαιριστή, έχει καλώς!
Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν αγαπάς το ποδόσφαιρο,
το χωριό σου,
σέβεσαι το κρύο που τρώς, κάθε Σαββατοκύριακο,
θέλεις να ικανοποιηθείς ποδοσφαιρικά, ξοδεύοντας μόνο δέκα βήματα
από το σπίτι σου,
γουστάρεις να ικανοποιήσεις το τοπικό σου «εγώ»,
τρελαίνεσαι με την ομάδα, με τα κόκκινα, αντί να βλέπεις τον Παοκ σου,
κόψε το λιβάνισμα για τα δικά μας τα παιδιά!
Κι εγώ, Πελλιώτης γονιός είμαι, όμως άλλη η πατρική στοργή και άλλο το ποδόσφαιρο!
Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματική βάση, όσο για τους μαμάκηδες,
υπάρχουν και οι παιδότοποι!

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Φιλε παλιε παραγοντα και ισως και νυν δεν υπαρχει κολλημα με τα δικα μας παιδια αυτο που λεω ειναι το εξης λογο της δεδομενης χρονικης στιγμης που λειπουν ορισμενοι απατριδες προεδροι και συμβουλοι καλο ειναι να προχωρησουμε με τα δικα μας παιδια αυτο επισημανω χωρις αιχμες και με σεβασμο στους πρωην παραγοντες που ματωσαν οικονομικα ηθικα και ψυχολογικα και πετυχαν συμμετοχη σε 3 τελικους κυπελου και καταλαμβαναν την 2 και 3 θεση στο πρωταθλημα.Στην συνεχεια να σου πω δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου να προβαλεις το εγω σου και να συνδεεις τα πολιτικα σου φρονηματα και μαλιστα να με τοποθετης απεναντι σου πολιτικα ειναι ακομψο.Επισης τσακαλακο δεν ειναι στις προθεσεις μου να βρισω κανενα ομως ξεχνας οτι αρκετοι παραγοντες υοθετησαν ποδοσφαιρικα παιδια αλλα αυτοι ηταν αμοιβομενοι ποδοσφαιριστες και το επισημανω διοτι εχει συμβει το εξης παραδοξω καποτε ειχα ακουσει οτι πρωην παραγοντας ειπε σε υοθετημενο ποδοσφαιριστη του να μην συνεχισει στο ΜΕΓΑ ΜΑΣ οποτε γνωριζω και αυτου του ειδους τους παραγοντες.Τωρα οσο αναφορα οτι εσαει θα υπαρχουν παραγοντες εξαρταται το χειμωνα ναι ειναι αρκετοι το μαιο στο δημαρχειο στη συνελευση δεν εμφανιζονται φοβουνται τις ευθυνες μαλλον η ειναι πιο ευκολο να κριτικαρουν τους αλλους.Τωρα για μενα μην κοπτεσαι εαν κρυωνω εαν κανω δεκα βηματα η εαν δινω δεκα ευρω τουλαχιστον σεβομαι τους ανθρωπους που κανουν αυτη την προσπαθεια και δεν αναπολω περασμενα μεγαλεια συμβιβαστηκα με το νεο εγχειρημα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και της διοικησης που στο κατω κατω ηταν και οι μονοι που ενδιαφερθηκαν να αναλαβουν τα ηνια φετος.Τελος σου λεω το εξης η περσινη ομαδα πηρε τους περισσοτερους βαθμους που ειχε ο μεγας ποτε και σε αυτην την ομαδα βασικοι συντελεστες ηταν Γ ΚΟΥΜΠΟΣ.Μ ΡΙΣΚΟΣ.Δ ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ.Κ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Δ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ.Α ΜΠΡΑΤΣΟΥΔΗΣ.Οποτε στην καλυτερη χρονια του Μεγα υπηρχαν χωριανα παιδια μην αναφερεις ανακριβειες στα σχολια σου οτι δε συνεβαλαν στην υψηλοτερη βαθμολογικα χρονια .Εαν θελεις εσυ να αναλαβεις το Μεγα και το οραμα σου ειναι διαφορετικο και περιεχει τον πρωταθλητισμο χωρις δικα μας παιδια ειμαι μαζι σου συμφωνω εχεις αλλη αποψη σεβαστη αρκει να περιμενεις υπομονετικα να ολοκληρωθει η θητεια της διοικησης και μετα ομορφα και ωραια να παρουσιαστης στη γενικη συνελευση και αναλαβεις την τυχη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ καλο ξημερωμα δεξι extrem

αγράμματωσ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ ΕΠΗΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗ ΣΙΖΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΣΥΜΗΟ βασικοι συντελεστες ηταν Γ ΚΟΥΜΠΟΣ.Μ ΡΙΣΚΟΣ.Δ ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ.Κ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Δ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ.Α ΜΠΡΑΤΣΟΥΔΗΣ.
ΣΗΜΦΟΝΟ ΑΠΟΛΙΤΑ.TΟΥΣ ΜΕΤΡΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟ ΕΞΙ, Η ΙΠΟΛΙΠΗ ΔΟΔΕΚΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΠΕΣ ΩΜΟΣ.

Libero είπε...

diavasmene,
apolito dikio exei o αγραμματωσ poy toys metraei kai toys bgazei mono exi!
Gia tin oikonomia tis kouventas anaferο:
1)Tzivekekis
2)Xarmanas
3)Tantalidis
4)Koronas
5)Gakis
6)Kilikis
7)Popis
8)Armen
9)Vousvouris
10)Toulgaridis
11)Koutrogiannis
12)Karapitas
13)Vlaikoudis
14)Petrousis
15)Kirgiafinis
16)Sarafidis
Gia pia dika mas paidia milas re kardia mou;Oloi avtoi einai Peliotes h ta mas trelanis, gamoto!

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Να σου πω λατρεμενε μου ειρωνα ηταν αλλοι 18 παικτες δεν ηταν 12 μονο αλλα προφανως θελεις να ακους για τους μισθοφορους ε ναι λοιπον ηταν παιδια εκτους χωριου το παραδεχομαι και μπραβο σου για την παρατηρηση δεκτη.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ρε σεντερ μπακ ποιος διαφωνησε μας κανεις και τον εξυπνο αλλα προφανως σε τσουζει που εισαι στο παγκο γιατι πονταρες στην αποτυχια τις ομαδας φετος και τωρα βλεπεις οτι πεφτουν εξω οι προβλεψεις σου και συν τις αλλοις διακρινω ζηλεια και εμπαθεια πιο πολλη προς την διοικηση παρα σε νοιαζουν οι ποδοσφαιριστες αν ειναι δικα μας παιδια η οχι.Το δεξι extrem χαθηκε τι εγινε Libero σεντερ μπακ η μηπως θα εμφανιστει Stoperaki για αλλαααααα.

Δεξί extrem είπε...

Διαβασμένε,
Ρώτα να μάθεις τί νοιώθω.
Νοιώθω το λοιπόν πως…
αν πρέπει κάτι ν΄ αφήσω
στη πορεία της ζωής μου,
για να ''σωθώ'',
αφήνω πίσω μου την πίκρα
και το παράπονο.
Αν η πίκρα μου και η “απόσταση”
για κάποιον είναι πιο δυνατή
από τη γλύκα της θύμησής του,
ίσως να μην τον αγάπησα ποτέ.
Γι' αυτό, όσο και να μας πληγώσει
κάποιος φίλος ή αγαπημένος μας άνθρωπος,
η αγάπη που μας έκανε να νοιώσουμε,
είναι πάντα ένα δώρο
για το οποίο του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Είναι τόσο πιο όμορφο
να είμαστε ευγνώμονες για
όσα όμορφα ζήσαμε ,
παρά πικραμένοι για
τα όποια άδικα έχουμε υποστεί!

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλο το ποιηματακι σου δακρυσα ηταν γεματο πικρα αδικια και χαμενες αγαπες που σε πληγωσαν αλλα αυτη ειναι η ζωη τη μια σε δοξαζουν και την αλλη σε στελνουν στη κερκιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεξί extrem μην ασχολείσαι με τον διαβασμένο ο οποίος είναι ένα παιδάκι που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα.Είμαι σίγουρος ότι από αυτά που είπες δεν έχει καταλάβει τίποτα και θα λέει πάλι τα δικά του-αυτά που τον συμφέρει να λέει.Αν ήξερε πώς ο Μέγας έφτασε εδώ που έφτασε δεν θα έλεγε αυτά που λέει.Κάποιοι έδωσαν χρήμα και χρόνο γι'αυτή την ομάδα και να πρωταγωνιστεί μέχρι αυτά τα χρόνια.Τα χαιρετίσματά μου.

Δεξί extrem είπε...

Επειδή εγώ είμαι, ποδοσφαιρικό παιδί του Μίμη του ψαρά, ασχέτως εάν με καθυβρίζει σε καθημερινή βάση, μη γιγνώσκων το λόγο, παρ' ότι τον υπερεκτιμώ απεριόριστα,λαμβάνω την τιμή να παρουσιαστώ στην αναφορά του Μέγα σας και να σας αναφέρω κύριε διαβασμένε πως:

Μικρέ μου, καημένε μου, διαδικτυακέ μου συνομιλητή,
Κουρσουμάκι μου!
Χάρη σου κάνω, που σπαταλώ το χρόνο μου και ασχολούμαι
με την «αυτού Μεγαλειότητα», την αφεντιά σου.
Ας είναι!
άνθρωπος που είναι εξωφρενικά ανορθόγραφος,
άνθρωπος που είναι εξόφθαλμα ασύντακτος,
άνθρωπος που δεν ικανός στην υποτυπώδη μαθηματική πράξη,
18-6= 12, να συναινέσει και περί άλλων τυρβάζει,
άνθρωπος που έχει μπερδέψει το αρσενικό μόριο,
με κάποιο παρόμοιο της κομμωτικής τέχνης,
άνθρωπος, που πολύ αμφιβάλω αν έχει συμβάλει έστω και με ένα Euro,
για τη δόξα αυτού του συλλόγου που κόπτεται,
άνθρωπος που αυτοαποκαλείται διαβασμένος και όπως εμφανίζεται,
δίνει την εντύπωση, πως έμεινε στάσιμος στα μικρά νήπια
άνθρωπος που μια έμμετρη σκέψη ενός συνομιλητή του,
τη χαρακτηρίζει ποιηματάκι,
άνθρωπος που δακρύζει τόσο εύκολα και με τόση ειρωνεία,
ε! δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με τη ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου.
Όλοι εμείς που υπηρετήσαμε αυτή την ομάδα, επί σαράντα τόσα χρόνια,
είμαστε παιδιά φτωχόπαιδα, αγροτόπαιδα, πλήρους περηφάνιας.
Θέλω μόνο, να μας επιτρέψεις να γράφουμε
και έμμετρα, όταν και όποτε, εμείς κρίνουμε πως συντρέχει λόγος!
Το μόνο που αποκομίσαμε, στα τόσα χρόνια της ενασχόλησής μας,
με το Μέγα σου, (άκουσον άκουσον, να τον βγάλω να μαχαιρωθώ)
ήταν πόνος, θλίψη και οδυρμός!
Και συναισθηματικά χρέη.
Το δικαιούμαι, να έχω άποψη επί παντός του επιστητού,
όσον αφορά στην ομάδα «μου»! Τη δική μου, ομάδα!
Η δική μου γλώσσα κάποτε γύρισε για το μεγαλείο του Μέγα σου!
Η δική σου, είναι μόνο για να γλείφει, ένθεν κακείθεν!
Εσύ δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη, αφ΄ ης στιγμής
είσαι «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»!
Καταλαβαίνεις, αγορίνα, το σκεπτικό μου;
Επειδή είμαι σίγουρος, πως έχεις καταλάβει με ποιόν είσαι σε αντιπαράθεση
εν αντιθέσει με μένα, που έχω την εντύπωση πως συνομιλώ με πρόσκοπο,
θέλω να σε παρακαλέσω, όλες αυτές τις μπουρδολογίες που μας τσαμπουνάς
εδώ και μια εβδομάδα, να μου τις πεις εκ του σύνεγγυς!
Έχεις τους δίδυμους γεννητικούς αδένες ή στερείσαι αυτών;
Αγαπητέ μου, διαβασμένε, εζυγήσθης, εμετρήθης και εβρέθης ελλιποβαρής!
Το χειρότερο;
Μου δίνεις την εντύπωση, πως είσαι άνθρωπος μειωμένης αντίληψης!
Λυπάμαι! Κρίμα για το χωριό μας, κρίμα για τον Μέγα μου!
Έστω και για το Μέγα σου!
Κρίμα!

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Δεξι extrem και ανωνυμε στον πρωτο του επιστρεφω τους χαρακτηρισμους που μου απεδωσε και αποδειχτηκε το επιπεδο του και εσυ ανωνυμε δωσε τα χαιρετισματα στους σχετικους καταλαβαινεις εσυ που θα τα στειλεις.Ομως λυπαμαι για αυτα που γραφεις τα αισχρα σχολια και τις βρισιες μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω με αληθειες για την θητεια σου στη διοικηση και τι εκανες και πως λειτουργουσες αλλα δεν ειναι ΠΡΩΤΟΝ εντιμο απο μερους μου να αναφερω γεγονοτα και καταστασεις και να παραμενω ανωνυμος δεν ειναι δικιο ΔΕΥΤΕΡΟΝ απο τοτε που ησουν διοικηση εχουν υπαρξει αλλοι 2 προεδροι με πολλη πιο επιτυχημενες χρονιες και ΤΡΙΤΩΝ και σημαντικοτερο εισαι αναμνηση ποιος ασχοληθηκε μαζι σου και θελεις παντα να παριστανεις το μετρο συγκρισης και ΤΕΤΑΡΤΟΝ σου επαναλαμβανω κανε υπομονη οταν θα αποφασισει ο νυν προεδρος και η διοικηση του να αφησουν το ΜΕΓΑ μπορεις ομορφα και ωραια να παραυρεθεις στην Γ.Σ και να πεις ηρθα και θελω αναλαβω την ομαδα.Εως τοτε μαθε να σεβεσαι τους ποδοσφαιριστες την διοικηση τις διαφορετικες αποψεις και μην αυτοπροβαλεσαι δεν σου κανει καλο διοτι γραφεις για μορια για βουρτσες για γλωσσες για χρεη για λεφτα για προσκοπους για πουλακια και για αλλα πολλα.