Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δήμος Πέλλας: Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στους συνδυασμούς των υποψηφίων για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών.
Το Δ.Σ. του Δήμου Πέλλας εγκρίνει το πρακτικό του καθορισμού τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 18ης και 25ης Μαϊου 2014 στους συνδυασμούς και στα κόμματα για την προεκλογική τους προβολή, σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. πρωτ. 10474/13-3-2014 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών , το οποίο έχει ως εξής:
  1. Ο τρόπος χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις Ευρωεκλογές καθώς και οι εκπρόσωποι των συνδυασμών που συμμετέχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της 18ης και 25ης Μαϊου 2014 θα είναι αυτός που περιγράφεται στην αριθμ. Πρωτ. 10474/13-3-2014 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών , παράγραφοι από 1 έως και 13.
  2. Θα τοποθετηθούν από ένα ταμπλό για κάθε πολιτικό κόμμα και συνδυασμό , στους παρακάτω κοινόχρηστους χώρους. Αν όμως ο χώρος είναι μικρός ή δημιουργείται πρόβλημα με ευθύνη πάντα του Δήμου Πέλλας θα τοποθετηθούν ταμπλό όσα το επιτρέπει ο χώρος. Κοινόχρηστοι χώροι όπου θα τοποθετηθούν τα ταμπλό είναι : Κεντρικές πλατείες Δημοτικών Κοινοτήτων, Τοπικών Κοινοτήτων και Οικισμών του Δήμου Πέλλας καθώς και στις παρακάτω πλατείες στην πόλη των Γιαννιτσών: Πλατεία Νέας Τραπεζούντας, Πλατεία Σφαγείων, Πλατεία Γκόνου Γιώτα, Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου στο Πολύκεντρο, πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας, Πλατεία ΠΙΚΠΑ και πάρκο απέναντι από το Δημαρχείο.
  3. Τα περίπτερα των συνδυασμών (διαστάσεων 2Χ2Χ2) , ως ορίζεται στην υπουργική απόφαση, θα τοποθετηθούν στον πεζόδρομο, οδός Ελ. Βενιζέλου.
  4. Επιτρέπεται η χρήση φωτεινών διαφανειών ( σλάϊτς) μπροστά από τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων.
  5. Χώροι κεντρικών ομιλιών: Οδός Ελ. Βενιζέλου, στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά.
  6. Χώροι περιφερειακών ομιλιών: Πλατείες Δημοτικών Κοινοτήτων, Τοπικών Κοινοτήτων και Οικισμών του Δήμου Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: