Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συνέντευξη του Νίκου Παπανικολάου στην «TV100»

«Η σημερινή δημοτική αρχή Πέλλας έχει εγκαταλείψει τα πάντα»

«Δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με ανθρώπους ικανούς και δημιουργικούς για να πάμε τον Δήμο Πέλλας μπροστά».
Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» Νίκος Παπανικολάου, στην διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην «TV 100», με την συμμετοχή των ανθυποψηφίων του ενόψει της αυτοδιοικητικής εκλογικής «μάχης» της 18ης Μαΐου.
Αναφερόμενος στο θέμα των απορριμμάτων είπε ότι «ως Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Γιαννιτσών ήταν η πρώτη που έβαλε μία τάξη στο θέμα των σκουπιδιών, με την δημιουργία δράσης για την ανακύκλωση, με τη δημιουργία και ολοκλήρωση του ΧΥΤΑ, που εξυπηρετεί πλέον όλους τους πρώην Δήμους που ανήκουν στον Δήμο Πέλλας αλλά και Δήμους εκτός περιοχής», ενώ ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» πληροφόρησε ότι ήταν ο πρώτος Δήμος σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας που έλαβε νόμιμη αδειοδότηση για Εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων».
Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στο έργο του πάρκου του Αγίου Γεωργίου, το οποίο έγινε βάσει μελέτης και σήμερα φαίνονται τα αποτελέσματα του», σημειώνοντας παράλληλα ότι «η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Πέλλας  το παράτησε όπως ήταν πριν 3,5 χρόνια και αντί οι σημερινοί διοικούντες να προχωρήσουν στην βελτίωση και την ολοκλήρωσή του, χτυπούσαν και συνεχίζουν να χτυπούν την Δημοτική Ενότητα για προεκλογικούς λόγους».
Για το ζήτημα της τουριστικής προβολής του Δήμου Πέλλας ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι «μία Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι αρωγός στην υποβολή προτάσεων και να αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δράσεις γύρω από το μεγάλο αυτό ζήτημα», ασκώντας κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή ότι «δεν έκανε τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή και όχι μόνο με το Μουσείο της Πέλλας».
Ο κ. Παπανικολάου σημείωσε ακόμη τέλος ότι «ως δημοτική αρχή η παράταξή μας δεν είχε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με περιοχές που σήμερα ανήκουν στον Δήμο Πέλλας, λόγω του ότι αποτέλεσε διοίκηση του πρώην Δήμου Γιαννιτσών, κάτι το οποίο όμως θα κάνει ως αυριανή δημοτική αρχή Πέλλας απέναντι στην εγκατάλειψη που παρουσιάζεται εδώ και 3,5 χρόνια».

1 σχόλιο:

παρατηρητής είπε...

η κάθε του εμφάνιση και μια αποτυχία...ο άνθρωπος μιλάει για καθαριότητα την στιγμή που επί της θητείας του τα Γιαννιτσά ήταν πιο βρώμικα από ποτέ...χαρακτηριστικά κάδοι επι της Χατζηδημητρίου δεν πλύθηκαν για 4 χρόνια....μιλάει για έργα και προκαλεί..άραγε κατάλαβε τι έγινε στον Πενταπλάτανο ή ακόμα δηλώνει άγνοια;;; ΤΡΑΓΙΚΟΣ!