Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Νέα ισχυρή διοίκηση στα Κουφάλια!

Εκλέχθηκε τελικά η νέα διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων, η οποία αποτελεί ένα μείγμα παλιών και νέων παραγόντων, οι οποίοι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το σύλλογο, να πετύχει τη νέα αγωνιστική χρονιά τους στόχους του!
 
Επικεφαλής και της νέας διοίκησης παραμένει ο Γιώργος Πατσίδης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ στο δ.σ. συμμετέχουν επίσης οι: Χρήστος Τζήκας, Λεωνίδας Αμπιντίν, Δρόσος Γάκης, Δημήτρης Παπήρας, Παναγιώτης Ψωμάς, Θανάσης Βαντσιούρης, Άγγελος Κανελλίδης, Πασχάλης Μποχωρίδης, Γιώργος Μπάρκος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Νέμκας και Αλέκος Αλευρούδης.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamebala.gr, αν και η νέα διοίκηση δεν έχει έρθει ακόμη σε σώμα, κάποιοι ρόλοι έχουν ήδη κατανεμηθεί όπως ο αυτός του Αντιπροέδρου, τον οποίον θα έχει όπως όλα δείχνουν ο Δρόσος Γάκης. Επίσης, χρέη γενικού αρχηγού θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Λεωνίδας Αμπιντίν, ενώ έφορος δημοσίων σχέσεων θα είναι ο Άγγελος Κανελλίδης. 
 
Πλέον, η νέα διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων βάζει… μπρος για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με πρώτο μέλημα το θέμα προπονητή, καθώς όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Λάζαρος Μακρίδης.  

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: