Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.: Για τη Συμμετοχή Παιδιών στην Κατασκηνωτική Γ΄ Περίοδο 2014

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Σε συνέχεια χρηματοδότησής μας μετά από συμφωνία που είχε επιτευχθεί, μεταξύ της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπ.Πο.Α. και της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπ.Πο.», σας πληροφορούμε, ότι δίνεται άμεσα η -με τη μεσολάβηση του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.- δυνατότητα να συμμετάσχουν παιδιά, μονίμων και με σύμβαση εργασίας ιδ. δικαίου αορ. χρόνου υπαλλήλων του Υπ.Πο.Α. και των νομικών προσώπων που εποπτεύονται από αυτό και είναι απογραμμένοι στο Ταμείο μας, ηλικίας από 6 έως 14 ετών, στην εναπομένουσα πλέον Γ΄ Κατασκηνωτική Περίοδο.
Στο παραπάνω πλαίσιο, λοιπόν, για οικονομία του χρόνου και μη απώλεια του δικαιώματος συμμετοχής, οι γονείς/δικαιούχοι που ενδιαφέρονται κρίνεται αναγκαίο:
  • (α) Να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ και πάντως πριν την 24/07/14, τα στοιχεία που απαιτούνται, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας στο Ταμείο μας με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο το συνημμένο «Υπόδειγμα Α΄» αίτησης / δήλωσης, επισυνάπτοντας και τα αποδεικτικά στοιχεία που ζητούνται.
  • (β) Μετά την εκ μέρους τους πληρωμή του ποσού συμμετοχής του παιδιού (ή παιδιών) τους στην κατασκήνωση που έχουν επιλέξει, θα πρέπει να επισυνάψουν το νόμιμο αποδεικτικό πληρωμής, το οποίο θα έχει εκδοθεί στο όνομά τους, στο συνημμένο «Υπόδειγμα Β΄», και να μας το αποστείλουν, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό, με το οποίο θα συμβάλλουμε φέτος στην όλη διαδικασία, με κατάθεση στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό, που τηρείται στο Ταμείο μας.
Με έμφαση σημειώνουμε :
  • Ι. (α) Το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχει το Ταμείο μας ανά περίπτωση, υπολογίζεται με βάση το ισχύον φετινό κρατικό τιμολόγιο των είκοσι οκτώ (28,00) € ανά ημέρα συμμετοχής σε ιδιωτική κατασκήνωση (του ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου) και θα πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του αιτούντα γονέα υπαλλήλου.
  • (β)Υποβάλλοντας ο υπάλληλος το αποδεικτικό του ποσού της δαπάνης που θα έχει πραγματοποιήσει, θα του επιστρέφεται από το Λογιστήριό μας:
    • (β.1) ακέραιο μεν, αν είναι ίσο ή μικρότερο του πηλίκου της διαίρεσης του ποσού της χρηματοδότησης, που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα στο Ταμείο μας, διά του αριθμού των δικαιουμένων αιτούντων, και με τον όρο ότι δεν ξεπερνά το ύψος του ισχύοντος κρατικού τιμολογίου,
    • (β.2) μέρος αυτού δε, στην περίπτωση που το ως άνω πηλίκο, είναι μικρότερο του ποσού που θα αναγράφει το υποβαλλόμενο τιμολόγιο, λόγω αθρόας υποβολής αιτήσεων δικαιουμένων υπαλλήλων.
  • ΙΙ. Η, εκ μέρους του Ταμείου μας, οικονομική συμβολή στις φετινές κατασκηνωτικές δαπάνες των γονέων / δικαιούχων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και θα τηρήσουν την υποδεικνυόμενη διαδικασία, θα ξεκινήσει είκοσι (20) μέρες μετά τη λήξη της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου, με την προϋπόθεση βέβαια, ότι, μέχρι τότε, θα έχει πραγματοποιηθεί, με τη μεσολάβηση του Υ.Π.ΠΟ.Α., και η αναγκαία σχετική χρηματοδότηση του Ταμείου μας.
Σχετικές πληροφορίες για το θέμα και έντυπα μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπό μας www.taypyppo.gr, ενώ διευκρινίσεις για ο,τιδήποτε σχετικό παρέχονται καθημερινά από την κα Αργυρώ ΠΑΡΑΝΥΧΙΑΝΑΚΗ, στο τηλέφωνο 210 82 32 916, από 09:00΄-14:00΄.-
Συνημμένα:
1. Ένα (1) υπόδειγμα αιτήσεως
συμμετοχής παιδιού σε κατασκήνωση
2. Ένα (1) υπόδειγμα αιτήσεως
κάλυψης μέρους των εξόδων
συμμετοχής παιδιού σε κατασκήνωση.

(Παρακαλούμε να φωτοαναπαραχθούν με την ευθύνη των Υπηρεσιών για διανομή και διευκόλυνση των υπαλλήλων τους.)
Ο Διευθυντής
Γιώργος Η. Βλαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: