Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΙΖ' ΕΠΚΑ: ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 2/2014

Αλλαγές και ανατροπές προέκυψαν μετά ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων στον πίνακα κατάταξης των επιτυχόντων της προκήρυξης της ΙΖ' ΕΠΚΑ ΣΟΧ 2/2014 στην Πέλλα
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Α. Εγκρίνουμε την πρόσληψη, σύμφωνα με τις ανωτέρω αναφερόμενες διατάξεις και με βάση τα κριτήρια και τη διαδικασία του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα, του κατωτέρω ημερήσιου φυλακτικού προσωπικού, καθώς και προσωπικού καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 13/10/2014 προκειμένου να καλυφθούν υπηρεσιακές ανάγκες των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων που παρουσιάζουν ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση κατά την θερινή περίοδο, ως εξής:  

Β. Αν οι προσληφθέντες αποχωρήσουν πριν την λήξη της συμβάσεως τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά σειρά εγγραφής τους σ' αυτόν.
Το ύψος του ημερήσιου ή μηνιαίου μισθού του προσωπικού που προσλήφθηκε καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4024/2011 και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού έτους 2014.
Το φυλακτικό προσωπικό που προσλήφθηκε σύμφωνα με την παρούσα κατανομή, υποχρεούται να παρέχει κάθε δυνατή επικουρία στην καθαριότητα των Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων.
Η απασχόληση του προσωπικού αυτού σε εργασίες άσχετες από εκείνες για τις οποίες προσλήφθηκε, απαγορεύεται.
Μετά τη λήξη του χρόνου απασχόλησης, το προσωπικό αποχωρεί αυτοδίκαια από την Υπηρεσία χωρίς καμμιά αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.
Εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή, κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης. Για την απασχόληση αυτή θα παρέχεται υποχρεωτικά αντίστοιχη ημέρα ανάπαυσης.
Η απόφαση αυτή να επιδοθεί στους προσλαμβανόμενους.-

Η Προϊσταμένη της Εφορείας
Αγγελική Κοτταρίδη
Αρχαιολόγος

Λήψη αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: