Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Θαύμα-θαύμα! Η Βούλτεψη ξεπέρασε τον Κεδίκογλου!

«Ο καιρός τού κατεβάζω τα παντελόνια και κατεβάζω τον διακόπτη έχει τελειώσει». Τριάντα φορές τη διάβασα τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη κι ανάθεμα αν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Φράση κρυπτική, σαν τους γρίφους των μυστών που παραθέτει κάθε μέρα η «Ελεύθερη Ώρα»: «Μόλις τα βατράχια βγάλουν μερέντα από τα αυτιά, η ατσαλένια λόγχη του Πολύπλαγκτου θα σχίσει τις σπλήνες των απίστων!» είπε ο μοναχός Δυσκοίλιος της Μονής Εσφιγμένου.
Ποιος είναι, επιτέλους, ο Πολύπλαγκτος; Τι σχέση έχει το κατέβασμα των παντελονιών με το κατέβασμα του διακόπτη; Γιατί να κατεβάσει ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ -σε αυτούς αναφέρεται η προφητεία της Βούλτεψη- τα παντελόνια, πριν κατεβάσει τον διακόπτη; Μήπως τα παντελόνια είναι καλοί αγωγοί του ρεύματος και ο συνδικαλιστής φοβάται την ηλεκτροπληξία; Μήπως οι συνδικαλιστές είναι σύννεφα, «δεν είμαι άντρας εγώ, είμαι σύννεφο με παντελόνια», που έγραφε και ο Βλαδίμηρος Μαγιακόφσκι στο ομότιτλο ποίημα του; Πρέπει να διεξαχθεί επειγόντως ΕΔΕ.
Το μόνο λογικοφανές εν προκειμένω είναι ότι το κατέβασμα των παντελονιών παραπέμπει στη διαδικασία αναπαραγωγής του ανθρωπίνου είδους. Κατά τη διάρκεια των διακοπών του ρεύματος συντελούνται πράξεις που εννιά μήνες αργότερα οδηγούν σε έκρηξη των γεννήσεων, φέρνουν τα περίφημα «μωρά του σκότους», τα οποία είναι εξίσου φωτεινά με τα υπόλοιπα μωρά. Αν η εκπρόσωπος εννοεί κάτι τέτοιο, τότε η ίδια και η κυβέρνησή της θα έπρεπε να επιδιώκουν και να ευνοούν τις διακοπές του ρεύματος, μπας και αποτραπεί η δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδος από τους μετανάστες, αυτούς που η κ. Βούλτεψη αποκαλεί «άοπλους εισβολείς».
Είπε κι άλλα θαυμαστά η κ. Βούλτεψη αυτές τις μέρες της ΔΕΗ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ανήκει κάτι αποκλειστικά στο Δημόσιο και να δουλεύει σωστά», απεφάνθη η δημοσιογράφος, που, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει διωχτεί από πολλές δουλειές για τα πολιτικά της φρονήματα, αν κι απ' ό,τι φαίνεται, τα φρονήματα ήταν μάλλον η πρόφαση για να την ξεφορτωθούν. Αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τα εφεύρουν.
Ώστε τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, ούτε καν οι κατεξοχήν δημόσιες δομές, ο στρατός και η αστυνομία. Προσέξτε τι ξεστομίζετε, κ. Βούλτεψη, γιατί χωρίς να το αντιληφθείτε θίγετε τα ιερά και τα όσια των δεξιών, που βλέπουν ένστολο και βαράνε ενστικτωδώς προσοχές. Αφήστε που μπορεί να σας ακούσουν οι εχθροί του έθνους, εξωτερικοί και εσωτερικοί, και να θελήσουν να μπουκάρουν. Όταν ακούς την κυβερνητική εκπρόσωπο να λέει ότι ο στρατός δεν δουλεύει σωστά, σου 'ρχεται, όσο να 'ναι, να μπουκάρεις.
Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε εντελώς αδύνατο, κατέστη, ω του θαύματος, δυνατό, βρέθηκε ο άνθρωπος που ξεπέρασε τις δυσθεώρητες βλακώδεις επιδόσεις του Σίμου Κεδίκογλου. Τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να σπας το ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ.

Ανανδρανιστάκης Γιώργος
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: