Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μεταγραφική «αφλογιστία» στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Αν και η διοίκηση έδειξε εξαρχής διάθεση και πρόθεση να κινηθεί άμεσα ώστε να κλείσει όσο το δυνατό γρηγορότερα το ρόστερ της ομάδας, εντούτοις τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζε. Αυτό που είναι άξιο αναφοράς, είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Τσιμπίνη, που θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της ομάδας μας.
Κρούσεις έγιναν και γίνονται σχεδόν καθημερινά σε ποδοσφαιριστές, όμως θετικά αποτελέσματα δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής. Κάποιες «σίγουρες» και «κλεισμένες» μεταγραφές χάθηκαν στου δρόμου τα μισά στην κυριολεξία, αφού εκτός των άλλων υπήρξε και «uνfair» από συλλόγους που μέχρι χθες είχαμε αγαστή συνεργασία... Έτσι φτάσαμε μόλις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και η ομάδα μας απαριθμεί μόνο απώλειες. Επτά-οκτώ ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον Μέγα Αλέξανδρο τη φετινή περίοδο και κανέαν κενό ακόμη δεν αναπληρώθηκε. Δεν ξέρω αν ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας ή εις βάρος μας, το βέβαιο είναι ότι τα περιθώρια σφίγγουν επικίνδυνα. Μια καλή περίπτωση νεαρού επιθετικού ποδοσφαιριστή που εξετάζεται εσχάτως, ίσως «χρυσώσει» το χάπι με τους κατάλληλους χειρισμούς και σωστή διαπραγμάτευση.
Είναι οξύμωρο και περίεργο όμως να υπάρχει δυστοκία σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Α1 και διαθέτει τις καλύτερες συνθήκες για κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ενώ αγωνίζεται και σ' ένα πρωτάθλημα απ' τα καλύτερα της Μακεδονίας, στο οποίο συμμετέχουν τρανταχτά ονόματα ομάδων με ένδοξο επαγγελματικό ή ημιεπαγγελματικό παρελθόν.. Φυσικά η οικονομική κρίση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επίτευξη των μεταγραφικών στόχων, όμως σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις χρειάζονται και μικρές υπερβάσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η διοίκηση έχει ρίξει μεγάλο βάρος αυτή την περίοδο αν και δεν είναι στις βασικές αρμοδιότητές της, στην συντήρηση και αποκατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων οι οποίες ομολογουμένως αλλάζουν όψη, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή μην φτάσουμε στο τέλος να έχουμε καλό «κλουβί» και να μην έχουμε ωδικό «πουλί»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: