Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο Βασίλης Ασλανίδης ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη, το όνομα του νέου τεχνικού της ιστορικής Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αυτός θα είναι ο Βασίλης Ασλανίδης, με μεγάλη παρουσία στο παρελθόν στην ομάδα,  αφού διατέλεσε παίκτης και προπονητής της στο παρελθόν.
Ο Βασίλης Ασλανίδης που κατάγεται από τα Γιαννιτσά, πέρα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών έχει δουλέψει και στον Εδεσσαϊκό, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Αετός Σκύδρας και μεικτή Πέλλας .
Ο κ Σαββουλίδης και ο κ Ασλανίδης  τα βρήκαν σε όλα και μετά από πολυήμερες συζητήσεις,  έδωσαν τα χέρια το πρωί της Παρασκευής  για να προπονεί την ομάδα των Γιαννιτσών την περίοδο 2014-15 στην Γ´ εθνική.
Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών παρουσία και των 11 μελών και αποφασίστηκε ομόφωνα οι επόμενες κινήσεις της ομάδος.
Αφού έκλεισε το θέμα του προπονητή,  τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις και με διάφορους παίκτες που πρότεινε ο κ Ασλανίδης στην διοίκηση που τους θέλει  στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα φέτος θα πορευτεί με παιδία που έχουν καταγωγή από την πόλη και το νομό Πέλλας γενικότερα. Μην λησμονούμε ότι πολλά παιδιά του νομού αγωνιζόταν πέρσι σε επαγγελματικές κατηγορίες με επιτυχία και πολλά από αυτά τα παιδία θα αποτελέσουν το κορμό της νέας ομάδος.
Στόχος της διοίκησης είναι η επιστροφή των φιλάθλων της ομάδος στο γήπεδο μια που ο κόσμος αποτελεί αναμφισβήτητα τον 12ο και καλύτερο παίκτη της ομάδος. Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου είναι θετικές.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές παικτών.

ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος  
Πηγή: matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: