Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Το «γυναικείο» μυστικό για καλύτερο σεξ - Κάτι ήξερε η Εύα

Νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι το μυστικό για μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση στις γυναίκες κρύβεται στη …φρουτιέρα.

Όλοι μας γνωρίζαμε ότι ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αλλά οι ερευνητές αναγνώρισαν και νέες ευεργετικές ιδιότητες στα μήλα.  Η νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε σε επιστημονικό περιοδικό, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που τρώνε περισσότερα μήλα, αυξάνουν την σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι ερευνητές ανέλυσαν 731 σεξουαλικά ενεργές Ιταλίδες, ηλικιών από 18 έως 43, οι οποίες δεν είχαν ιστορικό σεξουαλικών δυσλειτουργιών.
 
Οι συμμετέχουσες στην έρευνα διαχωρίστηκαν σε δύο ομάδες, στη μία ήταν οι γυναίκες που είχαν κανονική κατανάλωση σε μήλα (ένα ή δύο μήλα την ημέρα) και στην άλλη ομάδα μπήκαν οι γυναίκες που δεν κατανάλωναν καθόλου ή κατανάλωναν πολύ μικρές ποσότητες μήλων.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο δείκτης σεξουαλικής ικανοποίησης ήταν μεγαλύτερος στις γυναίκες που κατανάλωναν περισσότερα μήλα.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι τα μήλα αυξάνουν την ικανοποίηση των γυναικών γιατί ενισχύουν τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Επίσης τα μήλα περιέχουν συστατικά δομικά όμοια με την ορμόνη η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην γυναικεία σεξουαλικότητα.

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: