Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας: Απ' τ΄ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα!

Μπορεί το ποσό που κατάφερε να αποσπάσει η Ένωση Πέλλας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό να μην φτάνει ούτε για πασατέμπο, εντούτοις και μόνο η προέγκριση επιχορήγησης των ερασιτεχνικών σωματείων της μετά από χρόνους και καιρούς, αποτελεί θετικό βήμα. 
Όμως οι χαρές και τα πανηγύρια για «καρποφορία» της επίσκεψης των κ.κ. Αντωνίου και Πανίδη στην Αθήνα και το Υπουργείο Αθλητισμού όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο τύπου της Ένωσης για τα αποτελέσματα της επίσκεψης, δεν αρμόζουν στην οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν τα ερασιτεχνικά μας σωματεία τα τρία τελευταία χρόνια. Από λόγια του «αέρα» και ψεύτικες υποσχέσεις έχουμε χορτάσει, αυτό που περιμένουμε να δούμε επιτέλους, είναι άμεσες λύσεις και έργα με επίκεντρο τα σωματεία και όχι τις πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες προσώπων και παραγόντων.. Το ζητούμενο δεν είναι η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία και τα ψίχουλα που υποσχέθηκε η αθληττική ηγεσία, αλλά η άμεση επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνο. Υποδομές, σύγχρονες και ασφαλείς γηπεδικές εγκαταστάσεις, θεσμικές και οργανωτικές αλλαγές που θα κάνουν την «ζωή» παραγόντων καο ομάδων ευκολότερη, στοχευμένη οικονομική πολιτική, στήριξη και διευκόλυνση των σωματείων, συμβατή με τα σημερινά μνημονιακά δεδομένα, κτλ. Ας δούμε το δελτίο τύπου της Ένωσης:

Δελτίο Τύπου
Καρποφόρα αναδείχθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Αντωνίου Αστέριου και του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Πανίδη Αβραάμ την Πέμπτη 3-7-2014 και Παρασκευή 4-7-2014 στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού κ. Ανδριανό και την προισταμένη κ. Αξαλή του τμήματος Σωματείων & Γυμναστηρίων της ΓΓΑ.
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και εποικοδομητικό διάλογο ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος πήραν την διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό για άμεση επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων της Ένωσής μας, με το ποσό των 43.000,00 Ε περίπου, τα οποία θα διανεμηθούν σύντομα στα ενεργά σωματεία της δύναμής μας.
Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύθηκε για έμπρακτη στήριξη και αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: