Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ανάκληση της απόφασης και ακύρωση του διαγωνισμού του έργου: Ανάπλαση οδού Λεφάκη στην Πέλλα

Ακυρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού του έργου: "Ανάπλαση οδού Λεφάκη, εισόδου προς το αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας της Δ.Κ. Πέλλας" σύμφωνα με την αρ. 189/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη εκ των όρων του προγράμματος LEADER διαδικασία δημοπράτησης

«Το έργο «Ανάπλαση οδού Λεφάκη εισόδου προς το αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας της ΔΚ Πέλλας» έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα LEADER. Βάσει της αποδοχής των όρων του προγράμματος LEADER, πριν δημοπρατηθεί ένα έργο, απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποδοχή της απόφασης προέγκρισης δημοπράτησης και για τον καθορισμό του τρόπου δημοπράτησης. Επειδή η υπ’ αριθ. 149/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης, είναι προγενέστερη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθιστά όλη την διαδικασία του διαγωνισμού εκτός κανόνων...»

Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε ολόκληρη την απόφαση κάνοντας κλικ εδώ

Πάντως έτσι κι άλλιως το συγκεκριμένο έργο ηταν βέβαιο ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα και στο άμεσο μέλλον, αφού κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τον συγκεκριμένο χρόνο κατασκευής του, όταν προηγείται και εκκρεμεί το μεγάλο έργο της αποχέτευσης στο εσωτερικό του οικισμού, το οποίο προφανώς θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους δρόμους της Πέλλας και βεβαίως και στην οδό Λεφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: