Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Υπ. Παιδείας: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βάσεων

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
Την Πέμπτη θα δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μιλώντας στον Σκάι ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος διευκρίνισε ότι αύριο Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι βάσεις προκειμένου να δοθεί τέλος στην «αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους».
Από τις 10 το πρωί οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο).
Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.
Την Πέμπτη στις 10:00 θα ανακοινωθούν επίσης τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: