Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την ομάδα μας

Η ομάδα μας αν και ήταν αρκετά καλή κατά διαστήματα, γνώρισε τελικα την ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε σήμερα στις Αμπελειές. Ο τοπικός Άρης πιο φρέσκος και πιο ουσιαστικός κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 3-2. Το πρώτο ημίχρονο είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1.
 Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας παρουσίασε δίκην αξονικού τομογράφου, τις αρετές και τις αδυναμίες της. Στην επίθεση δημιουργήσε και έχασε ευκαιρίες, σκόραρε δύο φορές, όμως η αμυντική λειτουργία της αποδεικνύεται η «αχίλλειος πτέρνα» της, αφού δεν αποφεύχθηκαν τα λάθη με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία τέρματα. Για ένα ακόμη φιλικό το τελικό σκορ μάλλον λέει περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε για ένα πρώιμο φιλικό προετοιμασίας. Σίγουρα η κούρασγ και το «σφίξιμο» από την ένταση των καθημερινών προπονήσεων της προετοιμασίας έπαιξε τον ρόλο της... Ο κ. Τσιμπίνης χρησιμοποιήσε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του, δοκιμάζοντας θέσεις, σχήματα και τακτικές. Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Βογιατζής και Ρίσκος.
Ο κ. Γυριχίδης προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να ανεβάσει τον Άρη στην Α1 μετά από προσπάθειες αρκετών χρονών και όπως έδειξε η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 23-8-2014 στις 18:30 στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, με αντίπαλο την Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου ομάδα Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: