Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μάνδαλο - Πέλλα (1-0)1-1

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Μάνδαλο και Πέλλα, σ' ένα δυνατό αλλά πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Με την συνολική εικόνα του αγώνα, θα ήταν άδικο για κάποια από τις δύο ομάδες, αν έφευγε από το γήπεδο με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.
Το παιχνίδι σε όλη του σχεδόν την διάρκεια, δεν συγκίνησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού έλλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ήταν λίγο πιο απαιτητική στο γήπεδο και κατάφερε δυο τρεις φορές να μπει στην περιοχή της Πέλλας και μάλιστα να χάσει δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, όμως ο Ογκανέζωβ αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Η Πέλλα μόνο υποψία ευκαιριών δημιούργησε και έτσι δεν υπάρχει καμιά αξιόλογη καταγεγραμμένη φάση που χρήζει αναφοράς και σχολιασμού. Οτι δεν κατάφερναν οι 22 ποδοσφαιριστές με την μέτρια εμφάνισή τους, το κατάφερε ο διαιτητής κ. Μαυρίδης, όταν με περισσή ευκολία έδειξε στο 42' το σημείο του πέναλτι, σε μια φάση από τις δεκάδες παρόμοιες που γίνονται σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Επαφή υπήρχε σίγουρα, όχι όμως τέτοια που να δικαιολογεί την αυστηρή του απόφαση. Το πέναλτι εκτέλεσε έυστοχα ο Γκότσης ανοίγοντας το σκορ μέσα σε πανηγυρισμούς μέσα και έξω από το γήπεδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πιο πιεστική, όμως χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς απόδοσης, συνεχίζοντας να αγωνίζεται με ανορθόδοξο τρόπο και τυφλά γεμίσματα. Η πιο αξιόλογες φάσεις για την ομάδα μας ήταν δύο μακρυνά γεμίσματα του Ριζόπουλου μέσα την περιοχή, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Γεωργιάδης δεν έκανε καλό κοντρόλ, ενώ στη δεύτερη ο Βογιατζής από καλή θέση δεν έπιασε καλή κεφαλιά στέλνονυας την μπάλα ψηλά άουτ. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε ανέλπιστα στο 70', όταν μετά από μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, η μπάλα στρώθηκε στο δεξί πόδι του Μπουράκη, που μ' έναν κεραυνό από 25 μέτρα. ξετίναξε τα δίχτυα της εστίας του Μανδάλου φέρνοντας το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία. Μετά το γκολ η ομάδα μας έδειχνε ικανοποιημένη με τον βαθμό και δεν έπαιρνε πολλά ρίσκα, ενώ και το Μάνδαλο που ήθελε δεν μπορούσε. Παρά ταύτα οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ λίγο πριν το τέλος, αλλά οι αμυντικοί της Πέλλας πρόλαβνα λίγο πριν την γραμμή του τέρματος να απομακρύνουν και ενώ ο Ογκανέζωβ ήταν εξουδετερωμένος. Το τελευαίο σφύργιμα βρήκε και τις δύο ομάδες μάλλον ικανοποιημένες με τον βαθμό που απέσπασαν.
Η ομάδα πρόσθεσε ακόμη μία μέτρια εμφάνιση στο ενεργητικό της, έστω κι αν μια ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα όπως του Μανδάλου, δεν είναι ποτέ κακό αποτέλεσμα. Το Μάνδαλο στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, έδειξε πολύ λίγα πράγματα, κι αυτό είναι που μειώνει κάπως την αξία της σημερινής μας ισοπαλίας.
Ο κ. Μαυρίδης με εξαίρεση το «εύκολο» σφύριγμα στο πέναλτι των γηπεδούχων, τα πήγε αρκετά καλά, όπως και οι βοηθοί του.
Τραυματίας αγωνίστηκε το τελευταίο δεκάλεπτο ο Καραμούζας, ενώ ο Ίμπας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου είδε την κόκκινη κάρτα στον πάγκο για διαμαρτύρια. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τη Νέα Πέλλα.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Μπουράκης, Τόζογλου(Παναγιωτέλης), Νουσιόπουλος, Ριζόπουλος, Μπρατσούδης, Καραμούζας, Καμπούρης, Χαχαμίδης, Γεωργιάδης(Βόλκος), Βογιατζής(Σταυρακάκης)













Δεν υπάρχουν σχόλια: