Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ίκαροι Γιαννιτσών: Αγιασμός 2014-15

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκε  ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων της Ακαδημίας μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών, για την αθλητική σεζόν 2014-15, μ' ευχές για μία χρονιά γεμάτη μπασκετικές  και προσωπικές επιτυχίες .
Παρόντα ήταν φυσικά όλα τα μέλη της Ακαδημίας - σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι φιλόδοξοι μπασκεμπωλίστες-τριες με τους γονείς τους.
Ο πατήρ  Γεώργιος Σιδέρης που τέλεσε το μυστήριο ευχήθηκε στους νεαρούς μπασκεμπωλίστες-τριες  του συλλόγου καλή επιτυχία στη νέα σεζόν με πίστη στο Χριστό και επίκληση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού  καθώς και  πολλά... καλάθια, όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον  κόουτς Σπόντη Νίκο να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο, τονίζοντας:
«Θέλω να σας ευχηθώ μια καλή χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στους Ίκαρους  εκτός από καλοί αθλητές κι αθλήτριες , να είσαστε και καλοί μαθητές, γιατί αυτό είναι το διαβατήριο για τη ζωή. Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε αυτό που αγαπάτε και με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε και να πετύχετε».
Πριν ο πατήρ Γεώργιος  ευλογήσει και τους υπόλοιπους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, ο έτερος προπονητής Σερέτης Θεολόγος, μίλησε επίσης για τη σημασία του να συνδυάζει κανείς το μπάσκετ με τις σχολικές του υποχρεώσεις:
«Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή χρονιά και να είμαστε υγιείς. Στα παιδιά  θέλω να πω, να είναι και στο σχολείο τους το ίδιο καλοί, γιατί χρειάζονται και τα δύο: και το μπάσκετ και το σχολείο».
Πλέον, όλοι εύχονται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με ακόμα περισσότερες επιτυχίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια: