Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ίκαροι Γιαννιτσών: Απόλυτη επιτυχία για το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε,την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 των "Ικάρων" Γιαννιτσών, μετατρέποντας το κέντρο της πόλης  και πιο συγκεκριμένα τον πεζόδρομο, σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ.
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 450  ατόμων κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν το δημοφιλές άθλημα, (με μπλουζάκια που μοιράστηκαν σε όλους από εταιρία ιδ.κτέο  και είχαν το λογότυπο της διοργάνωσης) σε έξι γήπεδα,  στο πλαίσιο του τουρνουά «3 on 3streetball» που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία και υποδειγματική οργάνωση  υπό την αιγίδα της γνωστής  Ακαδημίας , με τη συνεργασία του Δήμου Πέλλας.
Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια της  διεξαγωγής των αγώνων και διαγωνισμών(ελευθέρων βολών και τριπόντων)  Ξεχωριστή  τιμή  στη διοργάνωση έδωσαν οι παρουσίες των: Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρου, του βουλευτή κ. Σταμενίτη Διονύσιου, του  Δημάρχου κ.  Γρηγόρη Στάμκου, του Aντιδήμαρχου Αθλητισμού κ.Παναγιωτίδη Μιχαήλ, του Αντιδήμαρχου Οικονομικής Υπηρεσίας και Ανάπτυξης κ. Επιτροπάκη Αθανασίου ( και άλλων στελεχών του Δήμου Πέλλας)  οι οποίοι  έκαναν τις απονομές  στους μικρούς και μεγάλους αθλητές -τριες  και χάρισαν  πλούσια δώρα στους διαγωνιζόμενους, προσφορά ευγενών χορηγών της διοργάνωσης, όπως μπάλες, μετάλια, διπλώματα , ομαδικά γεύματα σε γνωστά ταχυφαγεία της πόλης κ.α..
Ο προπονητής  Σπόντης Νίκος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη δοργάνωση αλλά και την μεγάλη συμμμετοχή των παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά «..Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε τόσες συμμετοχές μικρών και μεγάλων, γεγονός που ισοσκέλισε  την στεναχώρια μας  για την απώλεια της ημέρας του Σαββάτου από τις ,δυστυχώς, άστοχες προβλέψεις των Μετερεολόγων... Η συνεργασία μας με το Δήμο Πέλλας  ήταν άψογη και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί όπως πάντα...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, στους εθελοντές μας διαιτητές,  στον Δήμαρχο Πέλλας  κ. Γρηγόρη Στάμκο, στην υπεύθυνη του Αθλητικού Οργανισμού κα. Δώρα Συλλέκτη στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Παναγιωτίδη Μιχαήλ, στον υπεύθυνο της ηχητικής εγκαταστάσης κ. Καπαγιάρογλου Γιώργο... Οφείλουμε όμως και ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον Σπανό Παναγιώτη, υπεύθυνο των Ακαδημιών των Ικάρων Σερρών, τη "ψυχή" και την "καρδιά" του Σερραικού μπάσκετ, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην προσκλησή μας και στήριξε, με την μεγάλη του εμπειρία , την όλη διοργάνωση αλλά και τους χορηγούς που " ματώνοντας" οικονομικά προσέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία του Μπασκετικού τουρνουά!...».
"...Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να μετέχω σ' αυτή την μπασκετική και αθλητική γιορτή!.." δήλωσε μεταξύ άλλων και ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών των "Ικάρων" Σερρών Σπανός Παναγιώτης. "... Με το αδελφό σωματείο των "Ικάρων" Γιαννιτσών μας συνδέει μακροχρόνια φιλία και αμοιβαία εκτίμηση στα πρόσωπα των προπονητών Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου. Επομένως  στην προσκλησή τους να παρευρεθώ και να συμμετέχω στην διοργάνωση απάντησα αμέσως θετικά  και η επιλογή μου με δικαίωσε καθώς ήταν ένα - ομολογουμένως - άρτια επιτυχημένο και συντονισμένο μπασκετικό χάπενιγκ που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!Συγχαρητήρια σε όλους..." 
Στο ίδιο πνεύμα ο Σερέτης Θεολόγος  εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του δήλωσε «αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά που  συμμετείχαν  για την  αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό  που μας χάρισαν! 
Όλοι αθλητές -τριες και γονείς  αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή μπασκετική γιορτή και  η στήριξη τους  ήταν καθοριστική.
Η οργάνωση ήταν τέλεια και είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός και  το μπάσκετ κερδίζουν  πολλούς φίλους μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Γενικότερα η πόλη βγαίνει ωφελημένη και μακάρι αυτό το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο!...Συγχαρητήρια σε όλους!".
Το τουρνουά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους και με την υπόσχεση ότι  θα συνεχιστούν  κι άλλες, υψηλού επιπέδου,  μπασκετικές  διοργανώσεις καθώς στόχος και όραμα των ανθρώπων των "Ικάρων" είναι να συμμετέχουν οι δημότες ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των Γιαννιτσών , τα παιδιά να αναπτύξουν σε μικρή ηλικία αθλητικό και ομαδικό πνεύμα καθώς αθλητισμός και πολιτισμός βαδίζουν παράλληλα...'..
Και του χρόνου!













Δεν υπάρχουν σχόλια: