Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Λουκέτο» στα γήπεδα, στον... αέρα τα πρωταθλήματα

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» για το θέμα των μη αδειοδοτήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων.    Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» για το θέμα των αδειοδοτήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τόνισε πως έχει ζητηθεί από το υπουργείο παράταση, καθώς οι άδειες έχουν λήξει από τις 31 Αυγούστου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι διοργανώσεις, προπονήσεις αλλά και τα πρωταθλήματα της Football League και Football League2.

Θυμίζουμε πως τα πρωταθλήματα παραμένουν στον... αέρα ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στις προπονήσεις των αθλητών που προπονούνται με... δική τους ευθύνη καθώς οι εγκαταστάσεις δεν διαθέτουν άδεια καταλληλότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αθλητές της γυμναστικής έσπευσαν να προπονηθούν στον Αγιο Κοσμά αλλά βρήκαν μπροστά τους... λουκέτο. Την ίδια εικόνα αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές και στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας. 


Πηγή: stokokkino.gr 

Η δική μας Ένωση, οι Δήμοι και η Περιφέρεια δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει; Από πέρυσι ακόμα κινδύνεψαν να διακοπούν οι διοργανώσεις και έκτοτε κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Δεν έγινε το παραμικρό για περίπου έναν χρόνο που δόθηκε αυτή η ανούσια και χωρίς σχέδιο παράταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: