Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), έθεσε σε λειτουργία, το νέο Πληροφορικό Σύστημα Διαχείρισης και Αξιολόγησης Αιτήσεων Πιστοποίησης Τεχνικών Παιγνίων και Παιγνιομηχανημάτων, το οποίο είναι προσβάσιμο από την ηλεκτρονική διεύθυνση:


Μέσω του Πληροφορικού Συστήματος, πραγματοποιούνται η καταχώριση, αξιολόγηση και διαχείριση όλων ανεξαιρέτως των αιτήσεων πιστοποίησης των Τεχνικών Παιγνίων και Παιγνιομηχανημάτων για τα ψυχαγωγικά και τυχερά παίγνια, καθώς και  η ενιαία διαχείριση και ενημέρωση του μητρώου Πιστοποιημένων Τεχνικών Παιγνίων και Παιγνιομηχανημάτων  που τηρεί η ΕΕΕΠ.

Οι υποψήφιοι τεχνικοί που θα αιτηθούν την πιστοποίησή τους στην ΕΕΕΠ, πριν από την έντυπη υποβολή της αίτησής τους σύμφωνα με την με αριθμό 115/4Α/11.07.2014 (Β 2045) απόφαση της ΕΕΕΠ, υποβάλλουν αυτήν, υποχρεωτικά, και ηλεκτρονικά, καταχωρώντας την αίτηση στο πληροφορικό σύστημα και ακολουθώντας τις οδηγίες εγγραφής, ενεργοποίησης λογαριασμού, διαχείρισης και υποβολής της αίτησής τους που περιλαμβάνονται στην αρχική σελίδα, στη διεύθυνση https://certifications.gamingcommission.gov.gr. Στη συνέχεια, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της αίτησής τους σε πραγματικό χρόνο.

Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα, καθώς και τα στοιχεία και δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται σε αυτές,  έχουν ήδη καταχωρηθεί στο πληροφορικό σύστημα με φροντίδα της ΕΕΕΠ. Οι αιτούντες αυτοί, θα λάβουν άμεσα σχετική ειδοποίηση από την ΕΕΕΠ ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις υποβληθείσες αιτήσεις τους και να είναι σε θέση να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξή τους.

Επισημαίνεται ότι οι αιτούντες, αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεών τους, υποχρεούνται να τις υποβάλουν και σε έντυπη μορφή στην ΕΕΕΠ, στη διεύθυνση Αχαρνών 17 & πλατεία Μαυροκορδάτου, Αθήνα, 10438, είτε επιτόπου είτε ταχυδρομικά. Για την επιτόπου υποβολή, το Γραφείο Πρωτοκόλλου λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10π.μ. έως και τις 4 μ.μ.

Για τις προϋποθέσεις πιστοποίησης Τεχνικών Παιγνίων και Παιγνιομηχανημάτων, τα σχετικά υποδείγματα, έγγραφα και δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΕΕΠ:

Σχετικό δελτίο τύπου:

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ζώη Βασίλη (τηλ. 2111075213) και την κα. Τουτουντζή Μαρίνα (τηλ. 2111075207).

Δεν υπάρχουν σχόλια: