Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ήρθε ο Σεπτέμβρης και στους "Ίκαρους" Γιαννιτσών,  θα λάμψουν και πάλι τα Παιδικά Χαμόγελα και θα ακουστούν οι γνώριμες, ευχάριστες παιδικές φωνές και τα χτυπήματα της πορτοκαλί μπάλας στο παρκέ!

Τα Τμήματα Υποδομής και Ακαδημιών των "Ικάρων', ξαναρχίζουν την δημιουργική τους δραστηριότητα, με ζωντάνια, ενδιαφέρον και ανανεωμένη διάθεση για την εκμάθηση καινούργιων πραγμάτων  στο αγαπημένο άθλημα της καλαθοσαίρισης!

Από την  Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 ,  οι  προπονητές κ.κ  Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος  θα περιμένουν όλες τους παλιούς -παλιές  και ασφαλώς τους νέους-  αθλητές-τριες  μας, να γνωριστούν, να συζητήσουν τις πρόσφατες εμπειρίες των διακοπών, να πάρουν το πρόγραμμα των προπονήσεων, να οριοθετήσουν τους αγωνιστικούς στόχους της Ακαδημίας και φυσικά να κάνουν το «πρώτο ξεμούδιασμα».
Οι καινούργιοι Φίλοι- φίλες μας, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για τα Προγράμματα προπονήσεων  στις ιστοσελίδες: www.ikaroi.gr  ή στο facebook " Ίκαροι"

Σας περιμένουμε, να περάσουμε μαζί μια Ευχάριστη και Δημιουργική Αθλητική Χρονιά, με υπέροχες και μοναδικές Εμπειρίες από το μαγικό κόσμο του μπάσκετ!

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια: