Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα Χρυσό και ένα Ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας ο Πέτρος Μπαλλής του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Με ένα Χρυσό και ένα Ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Πέτρος Μπαλλής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Visengrad της Βοσνίας.
Ο Πέτρος στέφθηκε Χρυσός Βαλκανιονίκης στο αγώνισμα του 4Χ Παίδων μαζί με τους Γιάννη Καλανδαρίδη (ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου), Κώστα Αρμενιάκο (ΝΑΟ Κέρκυρας), Βασίλη Αθανασιάδη (ΝΑΟΚ Θεσσαλονίκης) αφήνοντας 2ους τους Ρουμάνους και 3ους τους Τούρκους.
Την προηγούμενη μέρα ο Πέτρος είχε ήδη κατακτήσει μια 2η θέση και ένα Ασημένιο μετάλλιο στο 2Χ σκιφ Παίδων με πλήρωμα τον συναθλητή του από τον ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου, Γιάννη Καλανδαρίδη χάνωντας την 1η θέση από τους Ρουμάνους και αφήνοντας 3ο για άλλη μια φορά το Τούρκικο πλήρωμα.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ν.Ο. Γιαννιτσών συγχαίρουν τον Πέτρο για τις πολύ σημαντικές αυτές διεθνείς επιτυχίες του, τους Προπονητές του Ανδρέα Λιγγερίδη και Χριστίνα Πασχαλούδη και τους Γονείς του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του και τον στηρίζουν.
Επίσης ο Ν.Ο. Γιαννιτσών Συγχαίρει την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για την πραγματικά υποδειγματική λειτουργία της και τους Προπονητές της Εθνικής Ομάδας, Gianni Postiliogne και Κώστα Κοντομανώλη γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να στήσουν μια πραγματικά αξιόλογη ομάδα που έφερε την Ελλάδα στην 2η Θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με 5 Χρυσά, 8 Ασημένια και 5 Χάλκινα.
Ο Ν.Ο. Γιαννιτσών 35 χρόνια προσφέρει στον Αθλητισμό της Πέλλας Διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνιο αλλά και Διεθνές επίπεδο, η Ελληνική Κωπηλασία συγκαταλέγεται πλέον στις Μεγάλες δυνάμεις σε Παγκόσμιο επίπεδο και οι Έλληνες Κωπηλάτες διαπρέπουν στους Διεθνείς υδάτινους στίβους.
Ο Ν.Ο. Γιαννιτσών απευθυνόμενος στους Γονείς παιδιών από 10 έως 15 ετών τους καλεί να έρθουν στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία ώστε να ενημερωθούν για την συμμετοχή των παιδιών τους σε πρόγραμμα γνωριμίας με το άθλημα της Κωπηλασίας στην Ακαδημία που λειτουργεί όλο τον χρόνο τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Τηλεφωνική επικοινωνία: 6971556518





Δεν υπάρχουν σχόλια: