Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγαλεία!!! Ζωντανά από το ORASI TV η Κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας της περιόδου 2014-15

http://www.orasi.tv/gr/media/show.asp?id=106
Μεγαλεία στην Ε.Π.Σ. Πέλλας!!! Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας.
Μπορεί να μην έχει «βρακί» ο κ....ος μας, θέλει όμως «λουλούδια» ο π....ος μας! Μπορεί η προκήρυξη των πρωταθλημάτων να έγινε κυριολεκτικά στο πόδι μετά από κάποιο πιθανό ή απίθανο copy paste άλλων πιο προηγμένων Ε.Π.Σ. εγείροντας πάρα πολλές ενστάσεις παραγόντων και συλλόγων κυρίως για το πρωτάθλημα της Α1 και να μην επιδέχεται(γιατί άραγε;;;) διορθώσεις σύμφωνα με την Ένωση Πέλλας παρά τις οφθαλμοφανείς αντιφάσεις και αδιέξοδά της, εντούτοις η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει για πρώτη φορά σε χλιδάτα «ευρωπαϊκά» πρότυπα με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη για άγνωστους και βεβαίως όχι ουσιαστικούς λόγους! Γιατί δεν θυμάμαι να αμφισβήτησε ποτέ κανείς την αξιοπιστία της διαδικασίας τα προηγούμενα χρόνθα, ώστε αυτή να πρέπει να γίνεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση... Τώρα ποιος ο σκοπός και ποια η αξία ενός τέτοιου εγχειρήματος, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όταν από τα πρωταθλήματά μας το τελευταίο που έλειπε, είναι η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της κλήρωσης τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: