Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τελευταία νέα από τον ΓΑΣ Έδεσσας

Ανακοίνωση χορηγών
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ανακοινώνει την χορηγική  συνεργασία του με τις παρακάτω επιχειρήσεις, οι οποίες θα διαφημιστούν στο αθλητικό υλικό την ανδρικής ομάδας.
Ο ΓΑΣ καλωσορίζει την εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς τυριού ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. στην Ελλάδα και ο κορυφαίος στην παραγωγή τυριού ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. παγκοσμίως. Η εταιρία έχει έδρα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Φλαμουριάς.
Επίσης καλωσορίζει την εταιρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Υγρά καύσιμα που δραστηριοποιείτε σε όλο το φάσμα των καυσίμων ( Βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο, πέλλετ) και έχει τρία καταστήματα στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή.
Τέλος καλωσορίσει την εταιρία ΟΤΟCARS Edessa που δραστηριοποιείτε στον χώρο του αυτοκινήτου (εμπορία, ανταλλακτικά, ανταλλαγές αυτοκινήτων).
Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες του. 

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΓΑΣ Έδεσσας.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα. Την 1η αγωνιστική η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Έδεσσας στις 20:30  τον Φίλιππο Ν. Πέλλας και επιθυμεί να ξεκινήσει με νίκη το νέο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή 5/10 ο ΓΑΣ έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Φ.Ο. Αριδαίας στην Αριδαία. Η εμφάνιση του ΓΑΣ ήταν ικανοποιητική και ο κόουτς Σταυρόπουλος μπόρεσε να δει συστήματα σε άμυνα και επίθεση που «δουλεύονται στις προπονήσεις», να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Λούση, που θα τον αφήσει εκτός για 2 εβδομάδες. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71-50 για την ομάδα του ΦΟΑ.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους: Αργυρό, Αντωνιάδη, Γάτσο, Δοδόπουλο, Λούση, Λουκόφτση, Μποζίνη, Σταμπουλή, Στανιτσίδη, Τσακώντση, Υφαντίδη.
Την Κυριακή 12/10 ξεκινάει και το παιδικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας να «ταξιδεύει» στην γειτονική Νάουσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ζαφειράκη. Είναι η πρώτη συμμετοχή τη παιδικής ομάδας του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ Έδεσσας θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, μαζί με τους Φίλιππο Βέροιας, ΑΟΚ Βέροιας, Ζαφειράκη Νάουσας, Α.Σ. Πανεδεσσαïκό, Α.Σ. Σκυδραϊκό, Α.Σ. Κεραυνό Άσπρου και Φ.Ο. Αριδαίας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας.
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές μπορούν να προσέλθουν τις παρακάτω ημέρες και ώρες στο κλειστό γήπεδο του γηπέδου ποδοσφαίρου:
Δευτέρα : 17:00 – 18:00.
Τρίτη: 16:00 – 17:00
Παρασκευή : 15:00 – 16:00
Σάββατο : 10:30 – 12:00. 
Πληροφορίες –Εγγραφές
Μπιτέρνα Γιάννη, Τεχνικός Διευθυντής-Προπονητής 6944395838
Αλεξίου Τάσο 6980206161 και Καφετζή Κώστα 6934131975    

Λαχειοφόρος αγορά του ΓΑΣ Έδεσσας  
Έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του ΓΑΣ Έδεσσας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο κλειστό του γηπέδου ποδοσφαίρου, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αλλά και γονέων που παρακολουθούσαν την προπόνηση των παιδιών τους. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους ενίσχυσαν την προσπάθεια του συλλόγου. Τα νούμερα με τα αντίστοιχα δώρα που προέκυψαν από την διαδικασία της κλήρωσης, είναι τα παρακάτω:

Το Νο 413 κερδίζει το tablet (ταμπλετ)
Το Νο 1245 κερδίζει το ποδήλατο
Το Νο 411 κερδίζει τα ηχεία για PC
Το Νο 1302 κερδίζει Αθλητικά παπούτσια (δωροεπιταγή)
Το Νο 18 κερδίζει στολή του συλλόγου
Το Νο 541 κερδίζει φόρμα του συλλόγου
Το Νο 101 κερδίζει μπάλα μπάσκετ (δωροεπιταγή)

Οποίοι έχουν κερδίσει παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Καφετζή Κώστα 6934131975, για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: