Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Φιλικό «χαστούκι» για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Σ' ένα πλούσιο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Πέλλας, αφού υπήρξε η αναβολή όλων των επίσημων διοργανώσεων από την Ένωση Πέλλας, η ομάδα μας γνώρισε την δίκαιη ήττα από τον Παλαιό Μυλότοπο με σκορ 2-3. Φιλικός αγώνας όμως που έστειλε πολλά μηνύματα, θετικά και αρνητικά στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πρώτα στις θετικές εντυπώσεις, με σημαντικότερη την παρουσία και συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών στην σημερινή αναμέτρηση για την ομάδα μας. Ποδοσφαιριστές με πολύ ταλέντο που άφησαν καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις από τη μία, αλλά και που χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά για να μπορέσουν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τον σύλλογο, αλλά και να πετύχουν προσωπικές διακρίσεις και φιλοδοξίες από την άλλη..
Στα αρνητικά η έλλειψη συνοχής παρά τον πλουραλισμό και τις εναλλακτικές λύσεις, αλλά βεβαίως το κυριότερο, η  μεγάλη δυσκολία στην ανάπτυξη, τον προσανατολισμό, την συνεργασία και την εφαρμογή τακτικών σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Εμφανή προβλήματα αλληλοκάλυψης και συνεργασίας σ' όλες τις γραμμές, με την κάθε μία να δείχνει ανεξάρτητα στημένη και αποκομμένη μέσα στο γήπεδο.
Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έστω κι αν δεν εξέπέμπαν κάτι ξεχωριστό ως ομάδα, δημιούργησαν σχετικά εύκολα περισσότερες φάσεις και τις μετουσιώσαν στο δεύτερο ημίχρονο σε γκολ εκμεταλευόμενοι τα αμυντικά λάθη της Πέλλας.
Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την μερίδα του λέοντος όμως στους φιλοξενούμενους, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα στο πλασματικό 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σ' ένα δεκάλεπτο μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και των δύο ομάδων, ο Παλαιός Μυλότοπος κατάφερε να προηγηθεί με 0-3. Η αντίδραση της Πέλλας νωχελική, της απέφερε παραταύτα δύο τέρματα ώστε να μειώσει το σκορ και να μετιράσει την ήττα. Τα τέρματα για την Πέλλα πέτυχαν οι Καρασμάνης και Μπρατσούδης με πέναλτι.
Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας για τους 16 του κυπέλλου με τον Φίλιππο Σταυροδρομίου.








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γνωρίζεται ότι απαγορεύονταν ρητά και κατηγορηματικά κάθε μα κάθε φιλικό ματς? ποιός θα πληρώσει την καμπανα που έρχεται? δεκάδες φιλικά αναβλήθηκαν εξ αιτίας αποφασης της επο.

Πέτρος Κάνος είπε...

Κάνεις λάθος. Η απόφαση αναφέρεται ξεκάθαρα σε επίσημους αγώνες:
http://www.sportsnet.gr/index.php/grafeio-tupou/deltia-tupou/1473-2014-09-29-15-45-08